Advanced VPN for Cisco Routers

Kurzem Vás provede Simunek Jan

Základní info

Cíle kurzu

S4 je čtyřdenní kurz zaměřený na konfiguraci VPN na technologiích Cisco. Kurz obsahuje teoretickou část zaměřenou na detailní znalost protokolu IPsec a IKEv2 a praktickou část, která studentům představuje koncepty a řešení IPsec VPN. Studijní materiály detailně přestavují základní až pokročilé implementace a řešení VPN zahrnující koncepty FlexVPN, DMVPN, GETVPN a Anyconnect VPN. Praktická část školení poskytuje možnost získat zkušenosti pro úspěšné nasazení a troubleshooting VPN.

Obsah kurzu

- VPN a IPsec přehled technologií- IKEv2 teorie- Implementace Site-to-Site VPN- Konfigurace policy-based a routed-based IPsec VPN- Koncept sVTI a dVTI- FlexVPN- DMVPN- GETVPN- Anyconnect Remote Access VPN (SSL VPN)- řešení multifaktorové autentizace (MFA) pro Remote Access VPN

Předpoklady

Znalosti v oblasti Internetworkingu, TCP/IP, konfigurace směrovačů v rozsahu školení A0 a A1. Základní znalost IPSec VPN v rozsahu kurzu S1 je výhodou.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Advanced VPN for Cisco Routers

Vybraný termín:

14.10.2024 –  17.10.2024  Praha 8 Upřesnující informace k termínu

Cena
42 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a dvě ? Součet zapište číslicemi.