Advanced VPN for Cisco Routers

Základní info

Cíle kurzu

S4 je čtyřdenní kurz zaměřený na konfiguraci VPN na technologiích Cisco. Kurz obsahuje teoretickou část zaměřenou na detailní znalost protokolu IPsec a IKEv2 a praktickou část, která studentům představuje koncepty a řešení IPsec VPN. Studijní materiály detailně přestavují základní až pokročilé implementace a řešení VPN zahrnující koncepty FlexVPN, DMVPN, GETVPN a Anyconnect VPN. Praktická část školení poskytuje možnost získat zkušenosti pro úspěšné nasazení a troubleshooting VPN.

Obsah kurzu

- VPN a IPsec přehled technologií- IKEv2 teorie- Implementace Site-to-Site VPN- Konfigurace policy-based a routed-based IPsec VPN- Koncept sVTI a dVTI- FlexVPN- DMVPN- GETVPN- Anyconnect Remote Access VPN (SSL VPN)- řešení multifaktorové autentizace (MFA) pro Remote Access VPN

Předpoklady

Znalosti v oblasti Internetworkingu, TCP/IP, konfigurace směrovačů v rozsahu školení A0 a A1. Základní znalost IPSec VPN v rozsahu kurzu S1 je výhodou.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Advanced VPN for Cisco Routers

Vybraný termín:

25.11.2024 –  28.11.2024  Bratislava 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
1 780 Euro + 20% DPH

Termíny kurzu

Bratislava 2
Tento termín

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a pět ? Součet zapište číslicemi.