Adobe InDesignCS2 – pro začátečníky, sazba dokumentů komplexně (2 dny)

kurz

Základní info

Sazba dokumentů již zdaleka není doménou pouze špičkově vybavených grafických pracovišť a s potřebou přesného formátování dokumentů a jejich nejrůznějšími formami publikování se setkává stále více uživatelů. Ať už se jedná o vizitku, jednoduchý leták či třeba katalog produktů, vždy je dobré využít předností vhodného softwaru jako je Adobe InDesign. Kurz Adobe InDesign CS2 - sazba dokumentů komplexně vám nabízí podrobné seznámení s dnes nejprogresivnějším programem pro zlom dokumentů včetně řady konkrétních cvičení.

Kurz je ryze praktický - každý účastník bude mít po celou dobu jeho trvání k dispozici svůj vlastní počítač s nainstalovaným programem v české verzi. Součástí kurzu je řada praktických příkladů, na kterých si účastníci kurzu samostatně vyzkouší vytvoření typických dokumentů a to od jejich návrhu až po export do PDF formátu. Seminář je určen:
Uživatelům začínajícím uživatelům či sazečům s uživatelskou znalostí systému Windows XP. K pochopení výkladu a osvojení si ovládání programu není nutná žádná grafická či sazečská praxe. Výklad je zaměřen na začátečníky v oblasti DTP, kteří se chtějí naučit základní dovednosti při sazbě a předtiskové přípravě.
Seminář primárně není určen DTP operátorům a grafikům s praxí, kteří chtějí přejít z jiné pre-press aplikace na InDesign. Seminář nevysvětluje rozdíly, ale pracuje se základními pojmy z oblasti DTP a seznamuje s prostředím Adobe InDesignu.

Adobe InDesignCS2 – pro začátečníky, sazba dokumentů komplexně (2 dny)

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.