Adobe InDesignCS2 – pokročilejší formátování textu, složitější sazba, tabulky

kurz

Základní info

V jednodenním kurzu si vyzkoušíte jak maximálně efektivně využívat tento profesionální DTP program. Naučíte se ovládat formátování textu i vektorových objektů pomocí pokročilých funkcí. Procvičíte si pokročilé vyhledávání a nahrazování textu „trochu jinak“. Generování a formátování obsahů u rozsáhlých publikací přestane být obávaným problémem, stejně jako vytváření rejstříku. Práce s tabulkami bývala noční můrou každého détépáka. S tím je konec. V InDesignu poznáte že i pokročilá práce tabulkami může být jednoduchou a efektivní činností..

Kurz je ryze praktický - každý účastník bude mít po celou dobu jeho trvání k dispozici svůj vlastní počítač s nainstalovaným programem v české verzi. Součástí kurzu je řada praktických příkladů, na kterých si účastníci kurzu samostatně vše vyzkouší. Seminář je určen:
Kurz je určen pro uživatele InDesignu, kteří jsou schopni se orientovat v prostředí aplikace a zvládají základní formátování textu na úrovni znaků a odstavců a hledají způsob, jak maximálně zefektivnit svou práci. Kurz volně navazuje na dvoudenní seminář InDesignu pro úplné začátečníky..

Adobe InDesignCS2 – pokročilejší formátování textu, složitější sazba, tabulky

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.