Překážky v práci od A do Z

Základní info

Na školení vás provedeme všemi možnými překážkami v práci od akcí pro mládež až po znemožnění cesty do zaměstnání. Přehledně si utřídíme překážky do různých kategorií, např. podle toho, na čí straně jsou, nebo zda za ně náleží náhrada mzdy a v jaké výši. Zmíníme, jaké speciální překážky existují a že nejsou pouze v zákoníku práce nebo v nařízení vlády o jiných důležitých osobních překážkách.

Překážky v práci rozebereme ve všech detailech a upozorníme vás na slabá místa a různé přístupy k některém specialitám, které existují. Možná zjistíte zajímavosti, které zatím nevíte.

Řekneme si například, kdy zaměstnanci při zdravotních obtížích dostanou náhradu mzdy, a kdy naopak nedostanou nic. Také zjistíte, kdy musíte zaměstnancům poskytnout volno k darování krve nebo k rehabilitaci.

Upozorníme vás také na poslední novinky plynoucí ze zákoníku práce. Od letošního roku se totiž změnila překážka spočívající v akcích pro mládež a od loňského roku se překážky, i když některé specifickým způsobem, vztahují i na „dohodáře“.

Na školení probereme také překážky v práci v dalších souvislostech – při počítání dovolené, prodlužování zkušební doby nebo ukončování pracovního poměru.

Zvláštní část budeme závěrem věnovat matkám a otcům a jejich právům na pracovní volno, ale i dalším právům (úpravě pracovní doby, práci na dálku) a jejich ochraně (např. před výpovědí).

Překážky v práci od A do Z

Vybraný termín:

20.5.2024  Praha
09:00 – 13:00 hod.

Cena
2 550 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a dvě ? Součet zapište číslicemi.