Poradenský program Manažer / Manažerka vlastní kariéry

kurz

Základní info

Cílem programu je vzbudit zájem u uchazečů o zaměstnání ke hledání práce vlastními silami, poskytnout pracovně-psychologické poradenství vedoucí k posílení sebepoznání a poznání vlastního profesního zaměření, posílit sociálně psychologické dovednosti potřebné pro nalezení a udržení zaměstnání, dále praktický nácvik technik efektivní komunikace a jednání se zaměstnavatelem, posílit počítačovou gramotnost účastníků kurzu se zaměřením na tvorbu dokumentů důležitých pro hledání/nalezení zaměstnání a posílení schopnosti vyhledávat volná místa na internetu.

Program trvá 4 týdny, tj. 104 hodin.

Z toho:

* 84 vyučovacích hodin skupinových aktivit (efektivní komunikace, poznání osobnostní struktury a profesních předpokladů, techniky hledání zaměstnání, základy pracovního práva, základy práce na PC)
* 8 vyučovacích hodin individuálního poradenství (zpracování plánu aktivního hledání zaměstnání pro vlastní aktivitu účastníků)
* 12 hodin aktivního hledání zaměstnání

Program je zakončen individuálními pohovory za účasti lektora - garanta skupiny a pověřeného pracovníka úřadu práce. Zaměřuje se na zpracování osobní strategie dalšího postupu v rámci uplatnění se na trhu práce.

Tento program byl vyvinut v rámci projektu Phare 2000 a následně upraven dle aktuálních potřeb trhu práce. Od roku 2003 byl program 21 x opakován a absolvovalo jej 281 uchazečů o zaměstnání.

Poradenský program Manažer / Manažerka vlastní kariéry

Vybraný termín:

 Moravskoslezský kraj

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.