Obchod není žádný boj

kurz

Základní info

Toto školení jsme připravili ve spolupráci se společností Business & Training pro všechny, kteří buď jsou, nebo se chtějí stát obchodníky.

Chtěli byste být obchodníkem?

Už jste někdy přemýšleli o tom, jaké by to bylo být obchodníkem? Nemuset být stále v kanceláři, ...jezdit svým služebním autem na jednání s klienty, ...mít možnost vydělávat víc než kdokoli jiný, protože vám to pohyblivá složka vašeho příjmu umožňuje, ...být tím, na kom závisí úspěch celé firmy, protože bez ohledu na kvalitu produktu, který firma nabízí, vše závisí na obchodníkovi a jeho schopnosti produkt prodat... ?

Kdo vlastně jste?

Rádi pracujete s lidmi? Máte rádi svobodu a chcete si organizovat svou práci podle sebe? Jste cílevědomí a chcete mít vysoké příjmy? Pak právě pro vás je tou ideální cestou kariéra obchodníka. Obchodník je někdo, kdo má svůj život ve svých rukou a díky své schopnosti komunikovat s lidmi má mnoho přátel a mnohem snazší život než ostatní.

Máte na to?

Je mnoho lidí, kteří tvrdí, že obchodníkem se člověk musí narodit. Většinou se tak vymlouvají ti, kteří nejsou ochotni učit se s lidmi komunikovat. Skutečnost je taková, že každý z nás můžeme být obchodníkem. Dokonce jím již jsme, protože stále musíme prodávat sebe a své myšlenky druhým, ať již v zaměstnání nebo doma. Někdy se nám to daří a někdy zas ne. Ale principy úspěšného vyjednávání a obchodu jsou jednoduché a není složité se je naučit. Vždy jde jen o to: "Chci se je naučit?".

Jak na to?


Všimli jste si, že je těžké uspět při konkurzu na pozici obchodníka, když nemáte v životopise obchodní praxi? Všimli jste si, že vás často bez praxe v obchodu ani nepozvali na pohovor? Máme pro vás řešení, které sice nenahradí praxi, ale dá vám velkou devizu při jakémkoli výběrovém řízení na pozici obchodníka a obzvlášť u klientů společnosti Jobs21. Ať již nemáte praxi v obchodě nebo jste obchodník, který chce na sobě pracovat a dosahovat lepších výsledků, připravili jsme pro vás seminář "Obchod není žádný boj!". Jeho cílem je seznámit účastníky se základními dovednostmi a principy úspěšného obchodování, zaměřeného na budování dlouhodobých vztahů s klienty.

Co se můžete naučit?


Cílem semináře je naučit každého budoucího obchodníka:
* Jak budovat porozumění s lidmi a vytvořit "dobrý" první dojem.
* Kde hledat potenciální klienty a jak si vytvořit databázi těchto klientů.
* Jak si úspěšně domluvit schůzku s potenciálním klientem.
* Jak začít rozhovor s klientem a o čem mluvit na obchodním jednání.
* Jak zjistit, co klient opravdu potřebuje.
* Jak nabídnout produkt tak, aby o něj měl klient zájem.
* Jak zvládnout případné námitky a přitom s klientem nebojovat.
* Jak dotáhnout obchod do úspěšného konce.
* Jak si zajistit dlouhodobou spolupráci s klientem.

Po absolvování jednodenního semináře "Obchod není žádný boj!" získáte certifikát společnosti Business & Training a budete připraveni na to, být úspěšnými obchodníky již v počátcích své kariéry. Získáte jasnou představu toho o čem obchod doopravdy je a urychlí vám vaši cestu k úspěchu. A hlavně, umožní vám pozici obchodníka získat.

Pokud patříte mezi ty, kdo jsou ochotni na sobě pracovat, velmi rádi vás přivítáme na našem semináři.

Vstupenky na toto školení si můžete zakoupit v recepci Jobs21 s.r.o. nebo u Vašeho personálního konzultanta.

Cena je 1.800,- Kč

Pro více informací nás kontaktujte na telefonním čísle 271 122 910.

Obchod není žádný boj

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
1 800 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.