Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

VÝPOČTY PRO KANBAN

kurz

Základní info

Kanban v nákupu, výrobní Kanban, vizuální nebo elektronické provedení Kanbanu – výhodné tahové řešení pro řízení materiálových toků a dosažení toho, aby sledovaných zásob nebylo nikdy ani málo ani moc, ale prostě „akorát“. POZOR – to vše platí, ale musíme umět rozpoznat podmínky pro efektivní nasazení Kanbanu (a také včas rozpoznat, kdy již platit přestávají) a zejména musíme umět jeho parametry korektně nastavit = spočítat!

POJĎME TEDY NA TO! Připravili jsme pro Vás typické modelové příklady, a když si přinesete i Vaše firemní data, můžeme provést kýžené výpočty přímo na nich. Odnesete si tak údaje pro vlastní nastavení Kanbanu nebo si ověříte, zda vaše stávající interní nastavení Kanbanu je ok (a možná tak zjistíte, proč systém doposud nefungoval k Vaší plné spokojenosti). 

V tomto kurzu (dílně) provádíme praktické výpočty. Je tedy nutné, abyste si s sebou vzali Váš notebook (ve výjimečných případech půjčíme náš), na kterém bude fungovat MS Excel.

Data o vašich materiálových položkách nejsou podmínkou (máme k dispozici řadu vlastních praktických příkladů), ale jsou výhodou, chcete-li procvičované výpočty uplatnit rovnou na nich.

VÝPOČTY PRO KANBAN

Vybraný termín:

30.3.2023  Brno
09:00 – 16:00 hod.

Cena
7 590 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.