SalesUp Academy

Základní info

Obchodnická akademie je určena pro všechny, kteří chtějí začít s osobním prodejem složitějších produktů nebo si chtějí zopakovat základní dovednosti moderního obchodníka. Ve 14 kapitolách najdete osvědčené postupy a praktické tipy díky kterým se ve světě obchodu stanete úspěšnými.

Popis akademie

Obchodnická akademie je určena pro všechny, kteří chtějí začít s osobním prodejem složitějších produktů nebo si chtějí zopakovat základní dovednosti moderního obchodníka. Tento komplexní vzdělávací program nabízí širokou škálu témat ve 14 kapitolách, zahrnujících osvědčené postupy, praktické tipy a moderní strategie,díky kterým dosáhnete úspěchu ve světě obchodu. Bez ohledu na to, zda jste začátečníkem, který se s prodejem teprve seznamuje, nebo zkušeným profesionálem hledajícím zdokonalení svých dovedností, obchodnická akademie vám poskytne potřebné nástroje a znalosti k dosažení vašich prodejních cílů.

Na každém kroku vaší cesty se budete učit, jak efektivně komunikovat se zákazníky, budovat trvalé vztahy, generovat obchodní příležitosti a uzavírat smlouvy.

Každá kapitola je navržena tak, aby vám umožnila rozvíjet potřebné dovednosti a posílit vaši schopnost dosáhnout úspěchu ve stále konkurenčnějším obchodním prostředí. Obchodnická akademie je vaším spolehlivým průvodcem na cestě k obchodním úspěchům. 

SalesUp Academy

Vybraný termín:

 ONLINE
00:00 – 00:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.