Obchodní management - e-learningový balíček

e-kurz

Základní info

Úvod
Být si vědom omezení, která vycházejí z role obchodního manažera v měnícím se prostředí, rozvíjet schopnost udržet neustálou pozornost při sledování cílů, být schopen předvídat a vytvářet příležitosti a vytvářet pozitivní pohled na neočekávané události, umět vést tým v období změn, znát reakce, emoce členů týmu a umět s nimi pracovat, rozvíjet týmovou dynamiku a stimulovat tým k výkonu, umět vést efektivní porady oddělení, udržet výkon týmu v plné aktivitě prostřednictvím motivace týmu.

Cíle

  • Zaměřit svoji pozornost na měnící se prostředí, předvídat jej a zahrnout změny do svých manažerských cílů.
  • Zvládnout komunikaci změn a stanovení nových cílů v týmu a zabránit nejistotě a obavám z rizik.
  • Řídit obchod a příležitosti v měnícím se prostředí.
  • Motivovat zaměstnance pro dosažení optimálního výkonu.

Konkrétně budete schopni
Budete schopni reagovat manažersky na měnící se prostředí. Podporovat tým a motivovat jej prostřednictvím zpětné vazby, dostatečného množství informací potřebného k dosažení výkonu. Rozvíjet optimistický přístup k práci, kolegům a zákazníkům. Připravíte si a povedete porady a schůzky se členy Vašeho týmu efektivně. Pro komunikaci s nimi využijete pozitivní komunikační styl.

Přidaná hodnota
Na změny, které probíhají kolem nás, je třeba reagovat. V modulech e-learningového kurzu Obchodní management projdete některými situacemi a získáte zkušenost z nabídnuté praxe. Budete ji moci následně aplikovat ve svém prostředí a zlepšovat efektivitu Vašeho týmu, efektivně nastavíte režim schůzek a porad a budete postupně umět porady řídit, uvědomíte si, jak je třeba komunikovat s každým z vašeho týmu a jak podpořit motivaci při jejich reakci na změny.

Cílová skupina
Všichni obchodní manažeři.

Délka
Cca 150 minut

Dostupné jazyky
Čeština, angličtina.

Obchodní management - e-learningový balíček

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
1 500 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.