Kurzy pro děti / Němčina

kurz

Základní info

# Němčina pro nejmenší / pro 5 – 6-ti leté

Je určena pro děti předškolního věku, tyto kurzy se vyučují 2 x týdně po 30 ti minutách přímo v mateřských školách. Děti se učí základům němčiny prostřednictvím zábavných činnosti (hry, zpěv, říkanky, soutěže, zalepování, vybavování…). Po ukončení docházky do MŠ je možno pokračovat v kurzech přímo v budově jazykové školy.

V ceně je zahrnuta výuka i učebnice. O ceně se informujte u ředitelek mateřských škol. MŠ v okrese K.Vary, kde vyučujeme: MŠ na Nám. Destinové K.Vary, MŠ K.Vary – Tuhnice, Západní ulice.
# Start mit Max / kurzy pro mladší žáky – 1.stupeň ZŠ

Dvoudílná učebnice věnující pozornost všem čtyřem základním dovednostem – mluvení, čtení, psaní i poslech. Veškeré texty a říkanky na kazetě (CD) jsou namluveny rodilými mluvčími. Po probrání učebnic Start mit Max 1 a Start mit Max 2 by měl mít žák znalosti na úrovni A1 podle stupnice Evropského jazykového portfolia.

V ceně: výuka, zapůjčení učebnic, kopírovatelné materiály. Pracovní sešit není zahrnut v ceně.
# Spaß mit Max / kurzy pro mladší žáky – 1. stupeň ZŠ

Řada učebnic Spaß mit Max je pokračováním dvoudílného souboru Start mit Max, na něž navazuje volně, lze podle ní učit i v návaznosti na jinou učebnici. Novinkou je využití mezipředmětových vztahů: každá lekce dává podnět ke spojení němčiny s jinými předměty. Po probrání učebnic Spaß mit Max 1, Spaß mit Max 2 by měl žák ovládat učivo odpovídající znalostem na úrovni A2 podle stupnice Evropského jazykového portfolia.

V ceně: výuka, zapůjčení učebnic, kopírovatelné materiály. Pracovní sešit není zahrnut v ceně.
# Fit mit Max / kurzy pro 9. ročník ZŠ

Poslední díl řady se zaměřuje na opakování a rozšíření učiva s důrazem na čtení a poslech s porozuměním. Výběr témat se zaměřuje na německy mluvící země.

Kurzy pro děti / Němčina

Vybraný termín:

 Karlovarský kraj

Cena
5 260 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.