Intenzivní kurzy němčiny

kurz

Základní info

Z osobní zkušenosti:

Je obecně známo, že cizímu jazyku se člověk naučí nejlépe pobytem v cizině. Je totiž neustále v kontaktu s daným jazykem a nezbude mu tedy nic jiného, než mluvit a zase mluvit. Z naší zkušenosti však vyplývá, že se musí jednat o pobyt dlouhodobý nejméně měsíční, aby se žádaný efekt alespoň z části dostavil. Nabídka jazykových kurzů v zahraničí je skutečně široká, avšak také v porovnání s kýženým efektem, velmi drahá. Pokud by pobyt trval celý měsíc stoupne cena za kurz do astronomické výše. Velký počet hodin může také způsobit, že student není schopen látku vstřebat. Když se večer vrátí do hostitelské rodiny, či do hotelu je už tak unavený, že o žádném dalším rozvíjení jazyka nemůže být ani řeč.

Rovnocennou alternativou ke kurzům v cizině a navíc mnohem levnější jsou tuzemské intenzivní kurzy. Zde jsme pro Vás připravili naši nabídku pro všechny stupně pokročilosti:

Kurzy intenzivní individuální

Zde si student může určit sám potřebný počet hodin a délku trvání kurzu. Případně i zaměření kurzu: obchodní, obecná němčina apod.

Abyste se co nejvíce přiblížili reálnému pobytu v zahraničí, bude na Vás lektor v obou skupinách mluvit pouze německy. To může být zejména ze začátku u méně pokročilých studentů náročné, ale dle našich zkušeností student ztratí ostych a začne hovořit až když je, jak se říká "hozen do vody". Lektor přizpůsobí konverzaci úrovni studenta tak, aby byl efekt kurzu co nejvyšší. Náplň hodin bude zaměřena na konverzaci na různá témata z běžného denního života, případně dle přání studentů.

Intenzivní kurzy němčiny

Vybraný termín:

 Praha

Cena
420 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.