DVOUMĚSÍČNÍ KURZY NĚMČINY

kurz

Základní info

dVOUměsíční kurzy němčiny zahajujeme třikrát ročně:

1. zahájení / ukončení - leden / březen

2. zahájení / ukončení - duben / červen

3. zahájení / ukončení - září / listopad

Výuka ve dvouměsíčních kurzech probíhá dvakrát týdně tři hodiny v kombinaci po + st nebo út + čt v odpoledních hodinách. Kurzy jsou zakončeny závěrečným testem, na základě kterého můžete postoupit do vyššího stupně pokročilosti nebo si kurzy za sníženou cenu zopakovat. 

KURZY NĚMČINY PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY (= 1. STUPEŇ)

Tyto kurzy jsou určeny pro posluchače, kteří s němčinou teprve začínají. Jeho cílem je probrat základy jazyka tak, aby byly vytvořeny předpoklady pro dobrou adaptaci v kurzech vyššího stupně - probere se nejzákladnější gramatika, s jejíž znalostí lze také (za pomoci slovníku) začít číst zjednodušené verze knih nebo zkoušet jednoduchou konverzaci.
V tomto kurzu se naučíte např. výslovnost, 3. a 4. pád podstatných jmen a osobních zájmen, základní předložky, tvorbu jednoduchých vět ve třech časech, různé hovorové vazby, způsobová + pomocná slovesa a základní silná slovesa.

KURZY NĚMČINY PRO CHRONICKÉ ZAČÁTEČNÍKY (= 2. STUPEŇ)

Tyto kurzy jsou určeny jednak pro absolventy našich kurzů pro úplné začátečníky a jednak pro ty, kteří s jazykem už mnohokrát začínali anebo si chtějí zopakovat gramatiku jazyka již dříve na určité úrovni osvojeného. Cílem je probrat kompletně základní gramatiku jazyka - tedy práci s různými druhy sloves, zvládnutí základních časů, skloňování, stupňování, tvoření slov atd. Během kurzu se začíná pracovat s upravenými texty.

Úspěšní absolventi kurzu mohou před 3. stupněm gramatického kurzu absolvovat komunikační kurz (viz aktivizace), kde získanou gramatiku procvičí na širší slovní zásobě a zdokonalí vedle mluvení a „myšlení v jazyce“ rovněž poslech.

KURZY NĚMČINY PRO MÍRNĚ POKROČILÉ (= 3. STUPEŇ)

Jedná se o kurzy určené především pro absolventy našich kurzů pro chronické začátečníky, kteří úspěšně zvládli závěrečný test; případní cizí zájemci o tento kurz musí zvládnout vstupní rozlišovací test.
Výuka je zaměřena na zafixování náročnějších struktur z předešlého kurzu, procvičují se nepravidelná slovesa, slovesa s předložkovou vazbou, dále se pokračuje v četbě a rozboru textů. Nově se probere trpný rod, způsobová slovesa při vyjadřování domněnky a jistoty, použití přítomného a minulého infinitivu, skloňování přídavných jmen. Kromě toho zvládnete souvětí souřadné a základní typy vedlejších vět.

Úspěšní absolventi kurzu mohou před 4. stupněm gramatického kurzu absolvovat komunikační kurz (viz aktivizace - konverzace), kde získanou gramatiku procvičí na širší slovní zásobě a zdokonalí vedle mluvení a „myšlení v jazyce“ rovněž poslech.

Pro více informací o kurzech navštivte naše stránky:

http://www.njs.cz/kurzy-nemciny-brno

DVOUMĚSÍČNÍ KURZY NĚMČINY

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.