Marketing

kurz

Základní info

Marketing a komunikace

Kurs vysvětluje proces spotřebitelského marketingu, vývoj nových výrobků a služeb, budování spotřebních výrobků, zavádění značkového zboží na trh, komunikační strategie a tvořivost v reklamě. Kurs umožní snadno a rychle tvořit reklamní plány krok za krokem. Vzorové plány nabídnou příležitost vytvořit účinnou reklamu, která odpovídá záměrům klienta a očekávání zákazníků.

Vyučující lektor: zajišťuje IMPS a.s. , 20 vyučujících hodin

 

 

Spotřebitelské chování

Spotřebitelské chování je disciplína, která má kořeny ve vědních oborech psychologie, antropologie, ekonomie a marketingu. V kursu je kladen důraz na marketingovou složku. Zaměříme se na spotřebitele/kupující/ jako na ústřední postavy v pohybu výrobku nebo služby od výrobce či poskytovatele. Porozumění tomu, co vede kupujícího k tomu, aby koupil nebo aby nekoupil, má dalekosáhlé dopady na marketing, od fáze výzkumu a vývoje až po komunikaci na místě prodeje. Budou prozkoumány různé vlivy na rozhodování, jako například kultura, cena, potřeby a touhy, svéráznosti, motivy, vnímání a způsob získání pozornosti.

Vyučující lektor: zajišťuje IMPS as., 20 vyučujících hodin

 

 

Mezinárodní marketing a obchod

Cílem tohoto semináře je prozkoumat teorii a praxi marketingu v obchodním prostředí. Kurs ukazuje, jak se marketing vyvinul jako vědní obor a zkoumá příležitosti, výzvy a záležitosti, se kterými se dnes střetává – jak z pohledu vedení, tak z vnějšího „společenského“ pohledu. Vyučovací metody zahrnují přednášky a mnoho krátkých případových studií řešených v malých skupinách. Studenti se budou učit, jak sestavovat, vyhodnocovat a provádět strategický marketingový plán. Interaktivní studie budou používat běžné události a nástroje a postupu z poslední doby k tomu, aby předvedly, jak ovlivňují obchod v globálním měřítku

Vyučující lektor: zajišťuje IMPS a.s., 20 vyučujících hodin

Marketing

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.