Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

WEBINÁŘ: PPM* - Novodobý personalista (Moderní pojetí HR tak, jak jste ho nejspíš ještě neslyšeli)

Kurzem Vás provede Lucie Spáčilová

Lucie Spáčilová má dlouholeté zkušenosti z oblasti personalistiky, vedení lidí a hodnocení zaměstnanců. Od roku 2003 vede v České republice společnost…

Základní info

Letos v květnu jsme na konferenci Moderní trendy HR představili přelomový koncept novodobého HR. Roli moderního personalisty pojmenováváme zkratkou PPM  a jde o manažera pro produktivitu personálu (z angl. Personnel Productivity Manager). Protože na konferenci se vešlo jen 150 lidí, chtěli bychom s tímto konceptem alespoň krátce seznámit i ty, kdo o PPM ještě neslyšeli. Přidáte se? 

*PPM = Personnel Productivity Manager (manažer pro produktivitu personálu)

Proč byste zrovna na tomto webináři neměli chybět?

Měli jste někdy pocit, že personalista by měl být někým, kdo úzce spolupracuje s vedením firmy, a není jen administrativním pracovníkem, který nabírá, propouští a vyřizuje papíry? A je vám už teď jasné, že by měl existovat člověk, který umí do týmu vybrat ty nejkvalitnější zaměstnance, udržet je v ní a hlavně zajistit, že mají takové výsledky, kvůli kterým jste je přijali? Pokud ano, nejspíš už tento koncept z části máte zavedený a budete mile překvapeni. Jestli ještě nikoho takového ve firmě nemáte, nebo chcete jen posunout vaše personální oddělení na vyšší úroveň, nemůžete na webináři chybět.

Zazní například toto:

 

  • Kdo je PPM a v čem se liší od personalisty, jak ho dnes chápeme?
  • Co bychom od manažera pro produktivitu personálu něho měli očekávat? 
  • Jaké jsou základní dovednosti, které by měl PPM mít? 
  • Jaký faktor je v novodobém HR tím nejzásadnějším a proč?
  • Proč může mít PPM obrovský vliv na celkové výsledky vaší firmy
  • Proč HR dávno není a už nikdy by nemělo být jen o administrativě a náborech? 

 

Na všechny tyto otázky máme pouze 2 hodiny (na konferenci to byly dva dny) pokusíme se je ale zodpovědět alespoň základně

Pro koho je webinář určený?

Pro osvícené HR manažery a personalisty, kteří vědí, že personalistika není jen nábor a papírování. A pro šéfy a manažery, kteří mají vždy oči otevřené a vždy hledají způsob, jak svou firmu posunout ještě o kus dál. 

Kdo webinář povede?

Webinář povede spoluautorka konceptu PPM a ředitelka české Performie Lucie Spáčilová

„Pozice personalisty nebo chcete-li HR manažera, má dnes bohužel velmi často mezi lidmi špatnou pověst. Děje se to často proto, že v oblasti výběru a hodnocení zaměstnanců pořád ještě chybí funkční know-how, které zajistí, že lidé přijatí do firmy jsou opravdu produktivní, zaměření na práci a výsledek a chtějí svou práci někam posouvat. Takto sestavený tým pro mnoho lidí stále patří do kategorie „vysněná práce.“ říká o konceptu.

WEBINÁŘ: PPM* - Novodobý personalista (Moderní pojetí HR tak, jak jste ho nejspíš ještě neslyšeli)

Vybraný termín:

24.8.2022  ONLINE
14:00 – 16:00 hod.

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a devět ? Součet zapište číslicemi.