Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Standardizovaná práce (SW)

kurz

Základní info

Popis kurzu

Cíle kurzu

Cílem kurzu „Standardizovaná práce“ je poskytnout účastníkům pokročilé znalosti v oblasti standardizace pracovních procesů. Účastníci se naučí efektivně stanovit taktový čas, vypočítat dobu provádění operací a vytvořit Yamazumi diagramy pro analýzu toku práce. Tato dovednost jim umožní dosáhnout vyšší efektivity a efektivity výrobních procesů. Kurz je navržen tak, aby účastníci mohli aplikovat získané znalosti přímo ve svém pracovním prostředí a přispět ke zlepšení výkonnosti a konkurenceschopnosti svého podniku.

Určeno pro

Dispečeři, Engineering, TL a další pracovníci, kteří si již osvojili základy lean managementu.

Obsah kurzu

Definice SW

První část kurzu se věnuje základní definici Standardizované Práce (SW) a zdůrazňuje její roli v optimalizaci pracovních procesů. Účastníci získají povědomí o tom, co SW přesně znamená a jak může být využito k dosažení efektivity a konzistence ve výrobních činnostech.

Výpočet času operace

Tato část kurzu se zaměřuje na praktické metody výpočtu času provádění jednotlivých operací v rámci pracovního procesu. Účastníci získají dovednosti pro stanovení časových parametrů, které jsou klíčové pro efektivní plánování a řízení výroby.

Yamazumi diagram (taktování)

Yamazumi diagramy jsou nástrojem pro vizuální analýzu toku práce v procesu. Účastníci se naučí, jak vytvářet tyto diagramy a jak je využívat k identifikaci plýtvání, nerovnoměrného toku a optimalizaci pracovních postupů.

Pracovní časová studie a její použití

Pracovní časové studie jsou klíčovým prvkem pro zhodnocení aktuálního stavu pracovního procesu. Účastníci se naučí provádět tyto studie a budou schopni využít získané informace k identifikaci možností zlepšení a efektivnějšího využití pracovního času.

Poznámka

Standardizovaná práce (SW)

Vybraný termín:

17.4.2024  Královéhradecký kraj

Cena
4 990 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.