Professional Scrum Master® certifikační kurz

kurz

Základní info

Cílem kurzu Professional Scrum Master (PSM) je poskytnout účastníkům hlubší porozumění metodologii Scrum a roli Scrum Mastera v agilním vývoji softwaru. Kurz je zaměřen na profesionálního Scrum Mastera, který je zodpovědný za zajištění efektivního a úspěšného používání Scrumu ve vývojovém týmu.

Professional Scrum Master je intenzivní kurz nabitý náročnými cvičeními a následnými diskuzemi. Tento kurz slouží především jako teoretická příprava pro úspěšné složení certifikačního testu Professional Scrum Master I od společnosti scrum.org. 

Cílová skupina:

Kurz slouží jako ověření znalostí o agilním vývoji software a Scrumu. Je určen komukoliv, kdo se účastní vývoje software, ať už jako člen vývojového týmu nebo na straně byznysu.  

Obsah:

Během prvního dne proběhne teoretická příprava (avšak pomocí praktických cvičení, žádné nudné slajdy) a oživení znalostí frameworku Scrum. Dozvíte se všechny potřebné vlastnosti frameworku Scrum, které by Vás mohly při certifikační zkoušce zaskočit a drobné detaily, které mohou být často považovány za chytáky, či slovíčkaření během náročného certifikačního testu.
Druhý den je již věnován praktické přípravě na certifikační test. Každý z účastníků obdrží více než 300 skutečných otázek ve formě „přípravných testů,“ které jsou následně vyhodnoceny a rozebrány s lektorem.

 

Professional Scrum Master® certifikační kurz

Vybraný termín:

 Praha

Cena
24 000 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.