Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Příprava teplých pokrmů

Základní info

Příprava teplých pokrmů, 150 hodin Číslo akreditace: MSMT-37605/2018-1/499 Popis kurzu: Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace. Co mi kurz přinese: Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace. Délka: Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe. Forma studia: Prezenční Způsob ukončení studia: Závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 5 – 7 hodin Komu je kurz určený:

  • Fyzické osobě splňující vstupní předpoklady
Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, min. 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství Program nebo obsah:
  • Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
  • Přejímka potravinářských surovin
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
  • Příprava surovin pro výrobu jídel
  • Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracování
  • Příprava teplých pokrmů podle receptur
  • Charakteristika dietního stravování
  • Zpracování a úprava polotovarů
  • Příprava a pečení moučníků
  • Příprava teplých nápojů
  • Regenerace pokrmů
  • Nakládání s inventářem
  • Skladování potravinářských surovin
  • Obsluha technologických zařízení v provozu
  • Organizování práce v gastronomickém provozu
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
 

Příprava teplých pokrmů

Vybraný termín:

20.1.2020  Plzeň

Cena
9800 Kč + 0 % DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a jedna ? Součet zapište číslicemi.