Prezentační dovednosti

Kurzem Vás provede Ing. Radek Drnovský

Jsem kouč, facilitátor a lektor. Od roku 1996 pomáhám lidem a organizacím k jejich dlouhodobému rozvoji. Cenné zkušenosti jsem získal při…

Základní info

Stává se vám, že když předstoupíte před publikum, rázem zapomenete, o čem jste chtěli mluvit? Nebo vás zrovna tohle netrápí, ale pořád cítíte, že by se vaše prezentační dovednosti daly zlepšit? Seznamte se s přípravou projevu, jeho strukturováním a s ověřenými fintami, jak získat pozornost publika a vypořádat se s nervozitou. Kurz obsahuje pečlivě vyváženou porci tréninku, hravosti a improvizace.

Komu je kurz určený

Všem, kteří potřebují rozvinout své řečnické dovednosti. Těm, kteří chtějí při vystoupení před publikem zmírnit svoji trému. Řečníkům, kteří potřebují získat zpětnou vazbu a dále se rozvíjet. Všem, které baví prezentování myšlenek a touží načerpat novou inspiraci.

Co se na kurzu naučíte

 

  • Zjistíte jak vaši prezentaci dobře připravit.
  • Budete trénovat váš projev „nanečisto“ a získáte zpětnou vazbu včetně rozboru videozáznamu.
  • Odnesete si různé praktické techniky na zvládání trémy před i během prezentace.
  • Vyzkoušíte si, jakou roli v prezenčních dovednostech hraje verbální i neverbální složka vašeho projevu.
  • Získáte větší jistotu pro vystoupení před více posluchači.

Forma a průběh kurzu

Kurz je veden metodou zážitkového vzdělávání, v přátelské atmosféře, s vysokou mírou zapojení všech účastníků. Myšlenky a zkušenosti budete objevovat v diskusích a praktických cvičeních. V modelových situacích budete trénovat konkrétní dovednosti. Klíčovou teorii pochopíte díky příkladům a názorným ukázkám.

 

Prezentační dovednosti

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
4 400 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a jedna ? Součet zapište číslicemi.