Personalista

Základní info

Rekvalifikujte se na práci v oblasti lidských zdrojů!

Baví vás práce s lidmi a rádi byste se realizovali v oblasti řízení lidských zdrojů? Pak je pro vás rekvalifikační kurz personalistiky ideální volbou!

Cíle kurzu

Cílem kurzu je naučit účastníky ovládat teoretické i administrativní personální dovednosti tak, aby mohli zahájit samostatnou činnost v oblasti lidských zdrojů. K tomu samozřejmě patří složení zkoušky profesní kvalifikace a získání osvědčení o nové profesní kvalifikacipro povolání personalisty.

Co se v kurzu naučíte?

Úspěšným absolvováním kurzu budete zvládat plánování a vedení personální agendy, pracovní smlouvy, zpracování podkladů pro výpočty mezd včetně způsobů hodnocení stávajících pracovníků vhodně zvolenými metodami, zaměstnávání cizích státních příslušníků, zaměstnávání osob se změněnou pracovní schopností, ale i další nezbytné dovednosti kvalifikovaného personalisty. Dále se naučíte zpracovávat systém podnikového vzdělávání, připravíte se na spolupráci s dalšími vedoucími složkami firmy a nahlédnete na problematiku zaškolování a organizace rozmisťování pracovníků v rámci firmy. Seznámíte se i s právními předpisy vztahujícími se k personální problematice a budete proškoleni v BOZP. Více informací se dozvíte v osnovách rekvalifikačního kurzu níže.

Jakým způsobem lze kurz absolvovat?

Kurz lze v podstatě absolvovat dvěma způsoby:

  1. Jako rekvalifikační kurz zakončený kvalifikační zkouškou

Výstupními doklady jsou zde:

  • Osvědčení o absolvování rekvalifikačního kurzu (akreditace MŠMT)
  • Kvalifikační osvědčení o získání profesní kvalifikace (autorizace MPSV, NSK 62-007-N)
  1.  Jako vzdělávací kurz/školení

V tomto případě je možnost přizpůsobení obsahu kurzu dle potřeb posluchače nebo firmy a jejich zaměstnanců. Možnost zakončení s kvalifikační zkouškou nebo i bez zkoušky.

Zájemci pouze o kvalifikační zkouškusi mohou domluvit individuální přípravné konzultace ke zkouškám.

Proč kurz OA Praha?

  • Časově vytíženým zájemcům nabízíme možnost studovat kurz individuálně nebo kombinovanou formou studia sestávající z prezenční a distanční části. Budete-li si chtít domluvit vlastní studijní plán, předem nás kontaktujte na tel.: 774 963 995, 251 562 286 nebo na e-mailové adrese oi@oapraha.cz.
  • V ceně kurzu jsou zahrnuty užitečné studijní materiály, které vám budou cenným pomocníkem i po nástupu do zaměstnání.
  • Všichni účastníci kurzu mají zdarma e-learning, prostřednictvím kterého si lze jednoduše, a navíc v libovolném čase a v pohodlí domova, opakovat probranou látku. Mimo jiné v něm najdete i přípravné sady testů ke kvalifikačním zkouškám.

 

Personalista

Vybraný termín:

 Praha

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a šest ? Součet zapište číslicemi.