OTEVŘENÝ TRÉNINK TIMEMANAGEMENT A ASERTIVITA

kurz

Základní info

Popis tréninku

Mít opratě svého pracovního a osobního života ve vlastních rukou. Díky tomu zažívat pocity uvolněnosti, rovnováhy a naplněnosti. Připravit si plán, jak začít dělat to, co chybí, a přestat dělat to, čeho je moc. Zároveň si umět asertivně obhájit své stanovisko a nenechat klienta ovládat čas makléře/obchodníka/pracovníka.

Metodika tréninku:

  • Trenér definuje v každém tématu hlavní principy a metody a dá dostatečný prostor na individuální písemné zpracování. Účastníci si vyslechnou principy a metody, odpovídají si sami pro sebe, uvědomují si jak princip funguje v jejich životě, a co chtějí u sebe změnit.
  • Trenér zapracuje úvodní a průběžná očekávání do jednotlivých témat ve tvaru otázek, zaměří pozornost skupiny na nejlepší praxi a zapíše nejlepší praxi na flip chart ve tvaru okamžitě použitelných návodů. Účastníci si odnesou odpovědi na svá očekávání ze začátku a z průběhu kurzu sdílením nejlepší praxi kolegů mezi sebou.
  • Trenér doplňuje odpovědi na očekávání o svůj díl nejlepší praxe a zabezpečuje implementaci všeho důležitého do praxe. Účastnící se rozhodují, co vše implementují do své praxe a všechny plánované změny zapracovávají přímo do svých nových diářů.

Počet účastníků: maximální velikost skupiny je 12 osob, minimální počet účastníků pro realizaci tréninku je 7 osob.

OTEVŘENÝ TRÉNINK TIMEMANAGEMENT A ASERTIVITA

Vybraný termín:

 Moravskoslezský kraj

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.