Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Otevřené dveře: Jak propouštět s minimálními ztrátami pro lidi i vaši firmu

Kurzem Vás provede Mgr. Cristina Muntean

Cristina Muntean (www.cristinamuntean.cz) je poradkyně, lektorka, mentorka a koučka v oblasti strategické komunikace, budování osobní značky a rozvoje…

Základní info

Za posledních sedm let jste investovali značné peníze do budování svojí značky zaměstnavatele a kvalitní firemní kultury. Už víte, jak náročné je na českém trhu sehnat dobré lidi. Dnes máte ale před sebou situaci opačnou. V důsledku vnějších sil musíte propouštět. Věděli jste ale, že až 89% lidí, kteří po propouštění ve firmě zůstanou, přestává svou firmu doporučovat novým kandidátům? Nebo že třetina firem zaznamenává zvýšenou produktivitu až rok po propuštění větší skupiny lidí?  

Propouštění je proces, který si nikdo nepřeje. Přesto je součástí pracovního života. Jak to vše zvládnout důstojně a citlivě, s úctou k odcházejícím lidem a zároveň se zachováním efektivity práce, hodnoty značky zaměstnavatele a firemní kultury?

Vítejte na virtuálním workshopu Cristiny Muntean o vědomém propouštění lidí s minimálními ztrátami pro vaše lidi a firmu. Na tomto tříhodinovém workshopu proberete s Cristinou: 

 

  • Jak se připravit na emočně náročný proces propouštění: na co nesmíme zapomenout jako lidé a ani jako HR profesionálové / manažeři?
  • Vedení procesu propouštění z firemního hlediska (firemní komunikace) a z individuálního hlediska: exitové pohovory.
  • Psychohygiena manažerů a HR zástupců, kteří vedou proces propouštění.
  • Péče o lidi po propouštění: doporučené intervence pro manažery a jejich týmy; doporučené intervence pro HR.

 

Virtuální workshop proběhne online na platformě ZOOM. Na školení se může přihlásit maximálně 24 účastníků. Počet lidí je omezen, abyste měli dostatek času na interakci, simulaci exitových pohovorů a na konkrétní individuální dotazy. Kurz proběhne se zapnutými kamerami.

Virtuální workshop je intenzivní a vyžaduje vaší plnou pozornost a přítomnost. Na rozdíl od běžných webinářů, na které se přihlásíte a poté jen posloucháte, virtuální workshopy Cristiny jsou vysoce interaktivní. Budete pracovat společně s Cristinou a v menších skupinách. V průběhu workshopu můžete pokládat své osobní dotazy live nebo přes chat, abyste našli odpověď na vaše konkrétní výzvy. Počítejte tedy s tím, že budete proaktivní po celou dobu trvání virtuálního workshopu. K tomu budete potřebovat mít zapnutou kameru od začátku do konce workshopu. Výsledkem bude bližší kontakt se skupinou účastníků, osobní přístup a velká dávka inspirace nejen od Cristiny, ale také od ostatních účastníků. 

Na konci workshopu obdržíte prezentaci v PDF, video a audio nahrávku workshopu a také certifikát o úspěšném absolvování tohoto virtuálního workshopu. 

MAXIMÁLNÍ POČET VOLNÝCH MÍST: 24

CENA:2 490 Kč (bez DPH)

KDY:V pátek 19. června od 9.00 do 12.00 CET se dvěmi krátkými přestávkami

KDE:Na platformě ZOOM. Po přihlášení a uhrazení workshopu obdržíte od nás přihlašovací údaje.

VÍCE DOTAZŮ:Ptejte se prosím na cm@mediaed.cz

Otevřené dveře: Jak propouštět s minimálními ztrátami pro lidi i vaši firmu

Vybraný termín:

19.6.2020  ONLINE
09:00 – 12:00 hod.

Cena
2 490 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a osm ? Součet zapište číslicemi.