Otevřená manažerská akademie

Základní info

Školení zaměřené na dlouhodobý rozvoj team leaderů a line manažerů, který klade důraz na osvojení si základních manažerských dovedností.

Kurz obsahuje 3 dvoudenní workshopy s lektorem).

1. modul je zaměřen na téma poznání týmu:

Cílem tohoto modulu je naučit se, jak pracovat s odlišnostmi lidí tak, aby společně dovedli fungovat jako jeden tým, jak jednotlivcům pomoci upevnit jejich silné stránky a využít je pro práci týmu tak, aby řešením úkolů a pracovních situací bylo dosaženo maximální efektivity pro celý tým.

2. modul je zaměřen na situační leadership:

Během workshopu se naučíte, jak poznat, co motivuje Vaše podřízené a jak tyto motivátory využít pro práci celého týmu. Porozumíte tomu, jak vést jednotlivce v různých situacích. Dozvíte se, jak díky motivaci a situačnímu leadershipu posilovat důvěru v týmu a získat tak větší jistotu při řešení nepříjemných situací jako je například negativní zpětná vazba, konflikt či rezistence.

3. modul je zaměřen na téma komunikace:

Seznámíte se s komunikačními technikami, které lze využít pro zvýšení motivace svých podřízených. Naučíte se, jak komunikovat se svými kolegy tak, abyste dokázali prosadit své stanovisko aniž by bylo ohroženo dosažení společných cílů.

Otevřená manažerská akademie

Vybraný termín:

 Praha

Cena
43 020 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a devět ? Součet zapište číslicemi.