Marketing - video školení

Ing. Ivo Toman

Kurzem Vás provede Ing. Ivo Toman

Ivo Toman je známý český školitel, motivátor, autor 16 knih a desítek audiopřednášek a videoškolení. Jeho oborem je motivace, prodej a osobní rozvoj.

Základní info

Ve video školení Marketing se dozvíte:

8 hlavních marketingových chyb.
Manipulace s vjemy.
Emoce a příběhy.
Jak vybudovat značku.
Jak měřit marketing.
Paretův zákon.
Segmentace a chyby u segmentace.
Co je a co není odlišení. Postup, jak se odlišit.
Jak vypracovat marketingovou mapu v 6 krocích.
Konkrétní příklady.

Segmentace:
Nebudete-li dělat segmentaci, pak budete dělat marketing naruby - přesvědčovat ty, co nekupují, aby začali. Nejrozšířenější jsou 2 typy segmentace:
demografické;
podle chování při nakupování.
I to asi znáte. Ale víte, že mnohem lepší segmentace je podle dopadu vašich činností?

Závažnost a odlišení:
Odlišení má význam jen tehdy, pokud je pro lidi závažné. Neprodáte, pokud vaše produkty nemají závažnost pro určitou část trhu. A závažnost se časem mění. Vzpoměňte si na diskety. Jaká je dnes závažnost disket? Téměř žádná!

Závažnost je důležitější než povědomí o značce, její oblíbenost a dostupnost. Můžete mít obchody na každém rohu, ale pokud chybí závažnost, zákazníci si to nekoupí. Víte, jak zařídit u Vašeho produktu závažnost? Pokud ano, pak máte v sobě "instinkt zabijáka". Pokud ne, můžete si ho koupit v 2. dílu - Marketing.

Značky:
Pravděpodobnost, že značka bude úspěšná, je jen 1 : 10. Někde něco selže. Cílem videoškolení Instinktu zabijáka je, udělat to tak, aby nic neselhalo. Dozvíte se 5 bodů, jak se budují značky a to, co způsobuje jejich úspěch a neúspěch.

Marketingová mapa:
V 6 krocích najdete problémy zákazníků a řešení, abyste vydělali vy i oni. Zjistíte, že často dokážete vyřešit hned více problémů najednou. Také zjistíte, že ještě dnes můžete 80 % problémů odstranit. A s malými náklady.

Kontrolní seznam:
Jak sestavit marketingový kontrolní seznam, abyste na nic nezapomněli?
Ve video školení Marketing si objasníte například tyto všeobecně rozšířené omyly:
Všichni tvrdí, že slovo "manipulace" se jim nelíbí. Jenže v marketingu nejde o nic jiného, než o manipulaci s vjemy, a o to, koho, kde a jak manipulovat.

Marketingový výzkum formou dotazů. S ním paradoxně uděláte chyby, které byste bez něj neudělali. Kdyby se Henry Ford ptal lidí, jaké auto má vytvořit, nejspíše by mu odpověděli: "Dodejte na trh lepší koně!" Ještě, že se Ford neptal lidí. Navíc, lidé lžou. Nevěříte? Výzkumy jasně říkají, že lidé v televizi nechtějí sex a násilí. Ale večer to jsou nejsledovanější pořady. Poznejte něco lepšího.

O zvyšování povědomí slyšíte všude. Jenže Zbrojovku Brno znají téměř všichni. A je v likvidaci. A co Václav Fischer? Povědomí skoro 100 %. A jak dopadl, víme všichni.
Image - reklama. Velké značky vyvolávají také nenávist. Seznam největších značek je stejný jako seznam těch nejvíce nenáviděných. Silné značky nemají u většiny lidí dobrou image, bez ohledu na image - reklamu. Tato reklama je plýtvání a přitom ji vidíte všude.


Sledování kreativních ukazatelů místo finančních. Například náklady na oslovení 1 000 posluchačů, diváků nebo čtenářů (CPT-Cost Per Thousand). Opravdu vás zajímá, kolik Vás stojí těch 1 000 diváků, když oni hned přepnou na jiný kanál nebo otočí stránku novin? Není lepší sledovat, kolik to vydělalo peněz?

Marketing - video školení

Vybraný termín:

 ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena
495 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.