Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Manipulace a obrana proti ní

kurz

Základní info

Úvod
Setkáváte se ve svém pracovním i osobním životě s lidmi, kteří vás „okrádají“ o energii, čas? Vzbuzují ve Vás vinu bez skutečných příčin, strach nebo pocit méněcennosti? Čelíte osobním útokům, hloupým narážkám, situacím, kdy jste tlačení do kouta bez možnosti volby? Máte co do činění s lidmi, kteří překrucují realitu, mění informace, jak se jim hodí, nectí základní lidské hodnoty a práva, a přesto s nimi musíte jednat, komunikovat, spolupracovat a zachovat si své psychické zdraví a pracovní výkonnost? Pak je kurz určen Vám.

Cíle
Absolvent kurzu se naučí rozpoznat manipulaci a pochopí její mechanizmy a strategii, zvládne techniky, jak se manipulátorům bránit, zdokonalí se v komunikačních dovednostech, naučí se pracovat s emocemi v dané situaci, posílí si sebevědomí a zvýší si stabilitu své osobnosti, bude jistější a přesvědčivější v komunikaci s arogantním, manipulativním, agresivním člověkem, zvýší si vnitřní spokojenost, zvýší i vnitřní výkonnost a efektivitu v tom, co dělá.

Obsah
Co je manipulace a proč je účinná. Strategie a techniky manipulátorů a jejich identifikace. Jak reagovat na manipulaci – obrana proti manipulaci. Budování sebedůvěry a sebevědomí jako účinné obrany proti manipulaci. Modelové situace a konkrétní trénink pro praxi.

Metodika
Interaktivní výklad s diskuzí, cvičení, testy, modelové situace z praxe, koučovací způsob vedení, ukázky z DVD.

Určeno
Všem, kteří se setkávají s manipulací, nefér taktikami a neproduktivními styly komunikace: zaměstnanci, asistenti/ky, obchodníci, manažeři, ekonomové, jednatelé.

Manipulace a obrana proti ní

Vybraný termín:

30.10.2014 –  31.10.2014  Praha

Cena
8 500 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.