Lektorské dovednosti

Kurzem Vás provede Mgr. Vojtěch Benda

Jsem lektor, facilitátor, mediátor a metodik vzdělávání. Fascinuje mě téma komunikace a dlouhodobě se jím zabývám z mnoha různých úhlů - v rámci…

Kurzem Vás provede Ing. Radek Drnovský

Jsem kouč, facilitátor a lektor. Od roku 1996 pomáhám lidem a organizacím k jejich dlouhodobému rozvoji. Cenné zkušenosti jsem získal při…

Kurzem Vás provede Ing. Lukáš Kučera

Ve vzdělávací společnosti Edutica školím Akademii facilitace. Mojí specialitou je zážitkové vzdělávání, facilitace, komunikace, oceňující ptaní, práce…
Silvie Pučálková

Kurzem Vás provede Silvie Pučálková

Michaela Vyležíková

Kurzem Vás provede Michaela Vyležíková

Základní info

Chcete, aby vaše školení a workshopy byly poutavější a opravdu přínosné? Potřebujete získat  větší sebejistotu při vedení kurzů? Přihlaste se na náš kurz a osvojte si komplexní soubor lektorských dovedností, které vám umožní sebevědomě a úspěšně vést kurzy, workshopy nebo přednášky ve vašem oboru. Tento kurz pro vás můžeme připravit i na zakázku jako prezenční nebo online.

Komu je kurz určený

Kurz je určen jak pro začínajícím lektorům, kteří si chtějí osvojit základní dovednosti a techniky, tak zkušeným školitelům, kteří se chtějí ve své lektorské činnosti zdokonalit a hledají inspiraci pro oživení svých kurzů. Kurz je vhodný i pro odborníky z různých oborů, kteří chtějí dál předávat svoje zkušenosti zajímavým a poutavým způsobem.

Co se na kurzu naučíte

• naučíte se připravit a strukturovat poutavé, zajímavé a zároveň efektivní školení
• dozvíte se, jak získat a udržet důvěru a pozornost po celou dobu kurzu
• budete trénovat jak školit zábavnou formou a jak vtáhnout účastníky do tématu
• zjistíte jak získat jistotu a snížit stres z vystoupení před skupinou
• získáte inspiraci a praktické tipy pro práci lektora

Forma a průběh kurzu

Kurz je veden netradičním způsobem, v otevřené atmosféře, s vysokou mírou praktického zapojení účastníků. Myšlenky a zkušenosti budete objevovat v diskusích a praktických cvičeních. V modelových situacích budete trénovat konkrétní dovednosti. Klíčovou teorii pochopíte díky příkladům a názorným ukázkám.

z Lektorských dovedností nabízíme také jako zakázkový, přizpůsobený potřebám vaší organizace nebo týmu. Pomůžeme vám identifikovat klíčová témata a navrhneme takové úpravy kurzu, které nejlépe zohlední vaše potřeby a další možnosti. Zakázkový kurz Lektorských dovedností nabízíme v online i prezenční variantě.

Spojte se s námi a nechte si bezplatně zpracovat nabídku kurzu na zakázku.

Související kurzy

Pokud vás vedle lektorských dovedností zajímají také prezentační dovednosti a chcete získat více jistoty v komunikaci a sebeprezentaci, podívejte se na náš kurz Prezentační dovednosti a zvládání trémy. Pro všechny, kdo vedou kurzy pro větší skupiny 10 a více osob a chtějí se naučit pracovat a školit facilitačním způsobem je vhodný náš akreditovaný kurz Ucelený základ facilitace.

Registrací na kurz přihlášený souhlasí se Zásadami ochrany osobních údajů a s Obchodními podmínkami Edutica s.r.o.

Lektorské dovednosti

Vybraný termín:

 Praha

Cena
3 900 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.