Jak na sebevědomý hlas - Hlasem k profesnímu úspěchu

Kurzem Vás provede Ing. Marta Uhlířová

Jsem lektorkou hlasu a sebevědomého projevu. Doprovodím vás při objevování skutečné síly vašeho hlasu. Zaměřuji se na práci s tělem, neboť v těle náš…

Základní info

Cíle kurzu

PŘEDSTAVTE si, že hlas je jako AUTO, které vás doveze do CÍLE. Pokud ale z Prahy do Brna jezdíte stále na jedničku, dost se u toho NADŘETE a ostatní vás ještě PŘEDJEDOU.

Přitom naše tělo má pro hlas 5 stupňů rychlosti, stejně jako auto. Mezi ně patří – postoj těla, centrum těla, dech, bránice a čelist.

Opřete svůj hlas o tělo a získejte zpět svoji stabilitu a sebedůvěru.

• Dokážete-li zaujmout správný postoj těla, najdete více klidu pro svůj přednes. Dostanete trému pod kontrolu.
• Usadíte-li hlas z krku do centra těla, hlasivky si odpočinou. Dáte vale bolestem a škrábání v krku během mluvení.
• Zapojíte-li bránici, vytvoříte si zcela přirozenou ochranu proti zvyšování či kolísání hlasu v emočně vypjatých situacích. I hlasem ustojíte konfliktní situace.
• Dokážete-li se nadechnout až do břicha, vystačíte hravě s dechem po celou dobu své prezentace. Budete mluvit mnohem déle na jeden nádech a přirozeně dělat pauzy tam, kde to po obsahové stránce dává posluchačům smysl. Lehce zaujmete své posluchače.
• Uvolníte-li čelist, přirozeně zpomalíte svůj rychlý projev. Stanete se pak pro ostatní srozumitelnější.

Určeno pro

Obchodník, makléř, manažer, majitel, ředitel, lektor, pedagog, mluvčí, právník, IT,..

Obsah kurzu

Teoretická část – povím vám, jak to v našem těle s hlasem je, jak vzniká, jaké hlavní nástroje má naše tělo pro práci s hlasem (postoj těla, centrum těla, dech, bránice a čelist)
Praktická část – teorii hned převedeme do praxe. A budeme cvičit, cvičit a cvičit. Změníte tím paměťové vzorce svalů, které ovládají váš hlas a naučíte je novým trikům. Na každý nástroj těla vás čekají 2 techniky, které si zažijete a osvojíte.

Poznámka

Na sebe pohodlné oblečení, ve kterém se dá hýbat. S sebou tužku, papír na poznámky a teplé ponožky. Techniky se dělají bez bot. Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka. Pokud neobdržíme písemné storno, je objednavatel povinen uhradit plnou cenu dle zaslané objednávky/faktury (více v Obchodních podmínkách).

Jak na sebevědomý hlas - Hlasem k profesnímu úspěchu

Vybraný termín:

13.6.2024  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Termíny kurzu

Praha
Tento termín

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a pět ? Součet zapište číslicemi.