Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Business Brunch 2022 – Emoce a emoční inteligence

Kurzem Vás provede PhDr. František Hroník

Ředitel společnosti Motiv P a odborný garant kvality jejích rozvojových a poradenských programů. Zkušený psycholog, lektor a kouč. Autor odborných…

Základní info

Každý z nás prožívá nějaké emoce téměř neustále. I přesto nás však někdy dokáží zaskočit a odzbrojit. Na tomto brunchi si popovídáme nejen o tom, jak své emoce zvládat, ale také o tom, jak se v nich sami lépe vyznat a naučit se je rozeznávat.

S emocemi se ale můžeme setkávat i u druhých lidí. Ať už v osobním nebo profesním světě, emoce naše i druhých vstupují do naší komunikace a neměli bychom je ignorovat. Jak jim lépe porozumět? A jak se dá s různými emocemi v komunikaci pracovat? I tato témata nám na prvním letošním Business Brunchi přiblíží František Hroník.

Business Brunch® 2022 není soubor odborných avšak nesouvisejících přednášek. Jedná se o kvalitní s komplexní celoroční vzdělávání, ze kterého budete čerpat ještě dlouho poté.

Co získáte:

  • Každý účastník získá virtuální kurz, který může shlédnout ještě před začátkem akce, aby na ni mohl přijít dobře připraven a odnést si z ní maximum.
  • Novinkou pro letošní rok je tištěná příručka, kterou doručíme před setkáním každému účastníkovi a která obsahuje články, cvičení, tipy, přepisy rozhovorů a další formáty.
  • Business Brunche se lze zúčastnit online z pohodlí vašich domovů či kanceláří. Pokud vám termín nevyhovuje, máte možnost se na záznam kdykoliv podívat zpětně.
  • Po skončení akce obdrží každý účastník doplňkové materiály, které konkrétní téma dále rozvíjí a pomáhají převést nově nabité vědomosti z teorie do praxe.

 

Business Brunch 2022 – Emoce a emoční inteligence

Vybraný termín:

22.3.2022  ONLINE
09:00 – 12:00 hod.

Cena
2 490 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a tři ? Součet zapište číslicemi.