Angličtina pro telefonování a videokonference

kurz

Základní info

Klíčovou dovedností rozvíjenou tímto kurzem je schopnost srozumitelně, pohotově a korektně reagovat při telefonické konverzaci. Vzhledem ke způsobu přenosu, vyžaduje takto komunikace zvýšenou pozornost a jistou míru předvídavosti a kombinační schopnosti. Cílem kurzu je upevnění správných komunikačních návyků při telefonování. Samozřejmostí je rozšíření slovní zásoby a vhodných frází používaných při tomto způsobu komunikace. Součástí kurzů je také blok zaměřen na specifika videokonferencí. Veškerá látka je důkladně procvičena díky modelovým situacím, které kopírují potřeby konkrétních studentů v kurzu.

Kurz má doporučený rozsah 16 vyučovacích hodin á 45 min. Délku, intenzitu a obsah kurzu vždy připravujeme na míru konkrétnímu studentovi či skupině studentů.

Základním učebním materiálem v kurzu je výborná kniha English for Telephoning and Videoconferencing z nakladatelství Fraus, která je plná aktuálních témat, zajímavých a interaktivních cvičení a audio a video materiálů. Do každého kurzu jsou zakomponované autentické materiály studentů a modelové situace z jejich každodenní praxe.

Kurz nabízíme i v ostatních jazycích – italština, španělština, němčina, ruština, francouzština atd.

Angličtina pro telefonování a videokonference

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.