Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

AI Masterclass

Ing. Miloš Čermák

Kurzem Vás provede Ing. Miloš Čermák

Ing. Senta Čermáková, Ph.D.

Kurzem Vás provede Ing. Senta Čermáková, Ph.D.

Základní info

Kurz seznamuje s využitím nástrojů AI a jejich praktickou aplikací se zaměřením na potřeby managementu firem.


Co mi kurz přinese?

Praktické dovednosti pro efektivní využití dostupných nástrojů AI pro zvýšení osobní efektivity a kreativity i pro řešení složitých problémů ve firmě.


Komu je kurz určený?

Manažerům v rozhodovacích funkcích, vlastníkům firem a podnikatelům na nejvyšších a středních úrovních managementu.


Program kurzu

  • AI prakticky: Naší ambicí je představit generativní AI tak, aby vás lákalo ji používat hned. Na každém masterclassu ukážeme 20 konkrétních příkladů (s prompty či využitím dalších nástrojů), jak na to.
  • Jak na generativní AI: Naučíte se používat nástroje jako ChatGPT, Bard či Claude 2 pro dosažení optimálních výsledků. To zahrnuje pochopení různých nastavení, možností a funkcí chatbotů, které lze přizpůsobit vašim konkrétním potřebám.
  • Rozhodování s využitím AI: Ukážeme vám, jak používat umělou inteligenci k analýze dat a informování o strategických rozhodnutích.
  • Inovativní řešení problémů: Zjistíte, jak používat ChatGPT k brainstormingu a generování řešení složitých problémů. AI může nabídnout nový pohled na věc, hledat nové nápady a podporovat vaše kreativní myšlení.
  • Automatizace rutinních úkolů: Uvidíte, jak využít AI k automatizaci rutinních a časově náročných úkolů, a uvolnit tak více času na strategickou práci.
  • Efektivní komunikace s AI: Naučíte se kombinovat různé nástroje generativní AI pro různé účely.
  • AI jako datový analytik: Dozvíte se, jak rychle a efektivně získat online data a jak jim s pomocí generativní AI rozumět.
  • AI pro týmovou spolupráci: Naučíte se, jak začlenit AI do pracovních postupů vašeho týmu, abyste zvýšili spolupráci a produktivitu. To může zahrnovat použití chatbotů k usnadnění brainstormingu, řízení projektů nebo poskytování dat pro týmové diskuse.
  • AI na míru: Pochopíte, jak ChatGPT trénovat, aby lépe vyhovovala vašim individuálním potřebám a stylu práce.
  • Etika: Získáte přehled o etických aspektech a potenciálních problémech spojených s používáním AI. To vám umožní používat AI zodpovědně a uvědomovat si možná úskalí a předsudky v informacích poskytovaných AI. Ukážeme možnosti, jak používat generativní AI v případě, že pracujete se zákaznickými daty a s exkluzivním know-how

AI Masterclass

Vybraný termín:

10.10.2024  Praha
13:00 – 17:00 hod.

Cena
2 990 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a tři ? Součet zapište číslicemi.