Tvorba webových stránek pro začátečníky

Kurzem Vás provede Daniel Križák

Jsem webmaster a tvůrce webů S ÚSMĚVEM :) Tvorba internetových stránek mne fascinuje od chvíle, kdy jsem ve třinácti nahrál na internet svůj první…

Základní info

Chtěli byste mít vlastní webové stránky, ale nechce se vám platit za programátora, který je pro vás vytvoří? V tom případě jste tu správně. Kurzem „Tvorba webových stránek pro začátečníky“ vás provede webmaster Daniel Križák, který vám vysvětlí, že programování webů je už dnes dávnou minulostí. Dnes se totiž weby klikají, takže nemusíte být „ajťák“ ani technický typ, a přesto to zvládnete.

Představte si to jako stavebnici Lego. Máte předchystané kostky různých tvarů, které skládáte na stránku podle toho, co na ní chcete mít a jak by měla vypadat. Zní to a vypadá jednoduše? Pojďte se do toho pustit s naším kurzem tvorby webových stránek.

V kurzu se dozvíte:

  • co si připravit, než se do tvorby webu pustíte
  • jak si levně zařídit všechny technické záležitosti, které jsou k webu potřeba
  • jak nainstalovat a nastavit systém WordPress s Elementorem pro snadnou tvorbu webových stránek
  • jak tvořit webové stránky
  • jak spustit vytvořený web
  • co vás čeká, když už web máte

Víme, jak moc může být frustrující, když chcete mít svůj vlastní web, ale ty technické věci vám připadají jako nepřekonatelná bariéra. Zdá se vám to tak složité, že nevíte, kde začít. Možná máte obavy, že byste na to potřebovali zvláštní dovednosti, nebo že vás to bude stát příliš mnoho času a peněz. Ale jde to i jinak. Kurz „Tvorba webových stránek pro začátečníky“ je navržen tak, aby z vás učinil webového tvůrce bez potřeby jakýchkoliv předchozích technických znalostí.



Prohlédnout kurz >>>

Tvorba webových stránek pro začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a osm ? Součet zapište číslicemi.