Šití pro úplné začátečníky

Kurzem Vás provede Helena Fraňková

Mojí vášní je tvoření. Další vášní je inspirování lidí k jejich vlastní tvorbě. To, že dokážete sami rukama něco vyrobit, vám může změnit pohled na…

Základní info

Obdivovali jste někdy ručně šité výrobky a říkali si, kdybyste to tak zvládli i vy? V kurzu „Šití pro úplné začátečníky“ lektorky Heleny Fraňkové se dozvíte vše, co potřebujete znát, abyste mohli s šitím na stroji začít. Naučíte se ovládat šicí stroj a jednotlivé techniky šití si vyzkoušíte přímo na konkrétních výrobcích, které využijete ve své kuchyni nebo jimi můžete obdarovat své blízké. 

V první části tohoto kurzu šití pro začátečníky si zkusíte jednoduché založení látky na utěrce a přišití poutka. Dále si v tomto kurzu šití vyrobíte různé typy sáčků, prostírání a podtácky různých tvarů. Naučíte se šít i klasickou kuchyňskou chňapku a mini chňapku. Všechny tyto výrobky jsou velmi praktické a výhodou je, že si je můžete ušít přesně podle svých představ.

V kurzu se dozvíte:

  • jaké pomůcky budete na šití potřebovat
  • jak ušít první stehy
  • jaké stehy se na co hodí
  • jak entlovat, lemovat, zakládat, prošívat, zapošívat
  • jak šít oblouky i rovné linky
  • jaké výztuhy či výplně se na co hodí
  • jak se pracuje se šikmým proužkem

Ke všem výrobkům je vždy pod videem šablona ke stažení a nechybí ani seznam pomůcek, materiálů a slovníček používané terminologie. Tento kurz šití je vhodný pro úplné začátečníky (včetně dětí od cca 13 let), kteří u šicího stroje nikdy neseděli, i pro ty, kteří již kdysi dávno šít zkoušeli.



Prohlédnout kurz >>>

Šití pro úplné začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a deset ? Součet zapište číslicemi.