Ruční vypalování do dřeva pro začátečníky

Kurzem Vás provede Hana Nováková

Odjakživa jsem byla velice kreativní a ráda jsem se věnovala ručním pracím. Jako malá jsem velice ráda vyšívala a ve studijním věku jsem vedla dětské…

Základní info

V kurzu „Ruční vypalování do dřeva pro začátečníky" se s Hanou Novákovou naučíte základy umělecké techniky zvané pyrografie. Zjistíte, že už se nemusíte trápit výběrem dárků pro své blízké či svého nadřízeného. Touto technikou si je můžete vyrobit sami a uvidíte, že vaše okolí bude z dárků nadšené.

Tento koníček není finančně příliš náročný, k práci budete potřebovat pár základních věcí, a přitom se pomocí této techniky dá udělat hodně radosti a vytvořit spoustu úsměvů na tváři. Jako bonus budete při práci rozvíjet svou kreativitu a zručnost a procvičíte si jemnou motoriku. 

V kurzu se dozvíte:

  • jak tvořit a upravovat návrhy
  • jak na základy vypalování
  • jak stínovat
  • jak pyrografii spojit s barvami
  • jak používat ozdobné hroty
  • jak ošetřit dřevo

Pyrografie je relativně stará umělecká technika, při které se pomocí horkého nástroje vypalují různé vzory a obrázky do dřeva, korku, kůže, překližky nebo do hotových polotovarů.

Tato metoda umožňuje vytvářet detailní a trvalé dekorace s bohatými texturami a tóny. Pyrografie vyžaduje pečlivou kontrolu teploty a rychlosti pohybu nástroje, aby bylo dosaženo požadované hloubky a odstínu. Často je využívána pro personalizované dárky a dekorativní umělecká díla.



Prohlédnout kurz >>>

Ruční vypalování do dřeva pro začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a deset ? Součet zapište číslicemi.