Paměť a pozornost: Praktický trénink mozku

Kurzem Vás provede Mgr. Zdeněk Gloz

Mgr. Zdeněk Gloz, certifikovaný trenér paměti III. stupně, se pořádní kurzů trénování paměti věnuje již deset let. Nejčastěji vede kurzy pro aktivní…

Základní info

Procvičovat své rozumové schopnosti bychom měli po celý život. Přibližně od 25 let, kdy jsme na vrcholu svých fyzických i psychických sil (abychom splnili náš evoluční úkol, kterým je založení další generace), totiž naše rozumové schopnosti slábnou. Jde o přirozený proces. Pokud ale přijmeme vhodná opatření, můžeme tento proces zpomalit.

Kromě praktikování zdravého životního stylu (vhodné stravování a pohyb) bychom se měli zaměřit i na trénink paměti a celkové procvičování mozku. V tomto kurzu s názvem „Paměť a pozornost: Praktický trénink mozku“ se dozvíte, jak na trénink mozku v praxi. Kurzem vás provede certifikovaný trenér paměti Mgr. Zdeněk Gloz, který se pořádání kurzů trénování paměti věnuje již deset let.

V kurzu se dozvíte:

  • jak procvičovat krátkodobou paměť
  • jak stimulovat dlouhodobou paměť
  • jak procvičovat pozornost, soustředění
  • jak procvičovat slovní zásobu
  • jak procvičovat další rozumové schopnosti

Máme celou řadu možností, jak stimulovat naše rozumové schopnosti. Můžeme se začít učit cizí jazyk, hrát na hudební nástroj nebo se třeba naučit nový recept. Možností je opravdu hodně. V tomto kurzu vám ukážeme nespočet aktivit a her, které vám poslouží k tréninku paměti a pozornosti.



Prohlédnout kurz >>>

Paměť a pozornost: Praktický trénink mozku

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a šest ? Součet zapište číslicemi.