Kurz olejomalby – expresivní portréty

Kurzem Vás provede Hana Danková

Kreslím a maluji odjakživa. Bez tužky nebo štětce v ruce bych to snad ani nebyla já. A protože si myslím, že malování je nádherný naplňující koníček,…

Základní info

„Kurz olejomalby – expresivní portréty" Hany Dankové je určen pro mírně pokročilé. To znamená, že umíte pracovat s olejovými barvami a máte veškeré vybavení pro olejomalbu.

V úvodu se naučíte míchat tělovou barvu, porozumíte proporcím obličeje a osvojíte si několik technik, které vám mohou být nápomocné při přenosu předlohy na plátno. Poté se naučíte udělat si podmalbu, vytvarovat plastický obličej, vykouzlit v něm oči a další detaily a namalovat efektní vlasy a vousy. V tomto kurzu olejomalby vás čekají praktická cvičení a kompletní postup práce na celkem třech velkých obrazech. V neposlední řadě od lektorky dostanete celou řadu užitečných tipů, které vám pomohou dosahovat při malbě efektnějších výsledků.

V kurzu se naučíte:

  • jak míchat různé odstíny tělové barvy
  • jak si vybrat vhodnou předlohu
  • jak tvarovat obličej
  • jak malovat oči, ústa, vlasy, vousy, ale i oděvy
  • jak nanášet barvy tak, aby tahy štětcem byly působivé

Umělci se při tvorbě expresivních portrétů často snaží zachytit podstatu osobnosti portrétované osoby. Jednou z významných postav v oblasti expresivních portrétů byl například Vincent van Gogh. Jeho portréty často odrážejí intenzivní emocionální a psychický stav, což dodává jeho dílům hluboký a osobní rozměr.



Prohlédnout kurz >>>

Kurz olejomalby – expresivní portréty

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a deset ? Součet zapište číslicemi.