Kurz micro macramé – drhané šperky

Kurzem Vás provede Hana Heřmanová

Tvořím šperky, vedu kurzy, pracuji se dřevem i kameny, ve svém ateliéru otevírám cestu tvořivosti pro sebe i ostatní a jdu cestou živého života, který…

Základní info

Pojďte se naučit vyrábět originální šperky technikou micro macramé. Jedná se o dříve známé drhání (nebo také uzlování), které se v současné době těší čím dál větší oblibě právě díky své micro podobě při výrobě šperků, náramků, ozdob na nárt, náušnic nebo čelenek.

„Kurz micro macramé – drhané šperky“ je tu pro všechny, kteří se chtějí pod vedením lektorky Hany Heřmanové naučit vytvářet neobyčejné šperky, od úplných základů této techniky až po střední pokročilost.

V kurzu se naučíte:

  • jak na základní uzly a jejich variabilnost
  • jak uchytit kameny dvěma odlišnými způsoby
  • jak vnímat a využívat principy uzlování
  • jaké zvolit pomůcky a jak vybrat vhodný materiál
  • jak vyrobit něžné drobnosti i složitější šperky na krk, včetně velkého náramku
  • jak se vydat cestou originality a jedinečnosti

Tento kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak i pro ty, kteří už tuto techniku okusili a chtějí se posunout dál. Je také ideální pro ty, kteří zvládají macramé na velkých šňůrách a přáli by si rozšířit své pole působnosti o výrobu šperků. Obsahem tohoto videokurzu jsou tři celodenní výukové celky a k tomu jsou přidána dvě bonusová videa – výroba velké macramé lucerny a video o jedinečnosti.



Prohlédnout kurz >>>

Kurz micro macramé – drhané šperky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a osm ? Součet zapište číslicemi.