MBA Marketing a komunikace

kurz

Základní info

Úloha komunikačních a public relations aktivit roste ve všech sférách - hospodářské, politické i v oblasti činností neziskových organizací. A proto na zodpovědně vedené komunikaci závisí úspěšnost nejen velkých podniků.

V rámci specializace MBA Marketing a komunikace získají účastníci znalosti z managementu, marketingu, sociologie, psychologie, práva a dále získají teoretické a praktické poznatky z oblasti komunikace a public relations, jako například Sponzoring a eventy, Moderní trendy v PR a marketingové komunikaci a Mediální trénink.

Absolvováním MBA programu se zaměřením na marketing a komunikaci, účastník získává předpoklady pro výkon funkcí na pozici PR manažera, tiskového mluvčí nebo vedoucího marketingového oddělení.

Účastník programu si sám určuje dle svých individuálních potřeb čas svého vzdělávání (tzv. distanční forma vzdělávání). Právě tento moderní typ vzdělávání a flexibilní přístup jsou ideálním řešením pro ty, kteří se potýkají s problémem slučitelnosti studia a zaměstnání. Účastníci a jejich tutoři mezi sebou komunikují především pomocí elektronických kanálů, v případě potřeby osobně.

Výhodou vzdělávání na London International Graduate School jsou také praktické tréninky zaměřené na manažerské a komunikační dovednosti, které jsou ihned využitelné v pracovním životě.

Všechny programy a tréninky jsou v českém jazyce.

MBA Marketing a komunikace

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
dle aktuálního ceníku na www.ligschool.com

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.