Italština

kurz

Základní info

Výuka italštiny v kurzech

Nabízíme Vám ji především v malých kroužcích v pololetních semestrech od září do února a od února do konce června i přes prázdniny. Nejčastěji výuka probíhá v malých kroužcích 4 - 7 studentů, nikdy větší nebo i menších - 2 případně 3 studenti. Tak je to pro jazykovou výuku nejefektivnější. Nejen že posloucháte výklad lektorky, ale i při něm jste aktivně zapojeni do výuky. S dalšími studenty hned můžete procvičovat již zvládnuté a konverzovat na daná témata.

Přečtěte si podrobnější informace o SKUPINOVÝCH KURZECH a jejich ROZVRH na daný semestr.

Samozřejmostí je i nabídka INDIVIDUÁLNÍ VÝUKY - pokud tuto formu výuky preferujete a nebo pokud nemůžete z jakýchkoliv důvodů docházet do pravidelných kurzů. Více o INDIVIDUÁLNÍ VÝUCE.

Můžete se také přihlásit s Vašimi přáteli nebo kolegy se společným zájmem o Itálii a italštinu jako UZAVŘENÝ KROUŽEK a začít studovat kdykoliv podle Vašich možností.

Lektoři italštiny

Výborné české lektorky nebo lektor od začátečníků po konverzaci, absolventky FF UK v Praze, s dlouhodobou praxí ve výuce dospělých, které nejvíc těší, když studenti pokračují dlouhodobě od začátků po konverzační úroveň. Učí u nás dlouhodobě, což je pro Vás zárukou, že se vyučující během kurzů nemění. Studenti jsou s jejich výukou velmi spokojeni.

Jako pokročilí můžete mít výuku, případně konverzační hodiny také s některých z našich lektorů - italských rodilých mluvčích.

Učebnice

"Italština" autorka Alena Bahníková, "Italština pro samouky" nebo italská učebnice "Un giorno in Italia", a další podle odborné specializace kurzu. A samozřejmě mnoho vlastních doplňujících materiálů lektorů pro lepší pochopení a procvičení slovní zásoby, všech gramatických jevů i konverzačních dovedností.

Příprava na zkoušky

Připravíme Vás na mezinárodně uznávané zkoušky ze italštiny CILSV (Certificazione di Italiano come Lingua Straniera) ve vybraných stupních, případně také na státní jazykové zkoušky základní i všeobecné v Praze.

Firemní výuka italštiny

Znalost italštiny je neocenitelnou výhodou pro spolupráci nebo obchodování s Vašimi italskými partnery. Její výuku Vám zajistíme podle Vašich požadavků od začátečnické po konverzační odborně specializovanou úroveň. Výuka může být v našich učebnách v centru Prahy nebo na Vašem pracovišti. Zajistíme Vám komplexní výuku od případného rozdělení studentů podle úrovně do jednotlivých kroužků, dodání výukových materiálů výuku samotnou a také průběžné i závěrečné hodnocení. Intenzitu a rozsah výuky Vám zajistíme podle Vašich požadavků našimi výbornými lektory - českými, případně i rodilými mluvčími. Přečtěte si více informací o našich FIREMNÍCH KURZECH .

Jestliže má Vaše firma sídlo mimo Prahu a kvalifikovaní vyučující nejsou v dosahu nabízíme Vám výuku italštiny online - na dálku. Výuka probíhá stejně jako v jazykové škole přímou komunikací s lektory, jen je prostřednictvím počítače. Přečtěte si podrobnosti o ONLINE VÝUCE Nemusíte se starat o dopravu za lektorem, nebo lektora za Vámi, stačí postit příslušný program v počítači, spojit se s lektorem a můžete začít další lekci italštiny.

Online výuka italštiny

Nemůžete pro velkou vzdálenost jezdit na jazykové kurzy do Prahy? Pusťte se do studia online. Výuka probíhá přímou komunikací s lektorem jako v jazykové škole s okamžitou zpětnou vazbou, nikoliv jako dálkové samostudium. Kurz italštiny po internetu lze začít v kteroukoliv dobu. Zároveň se nemusíte starat, kde bydlíte – učte se z Čech, Slovenska, Itálie nebo odkudkoliv se světa. K výuce je nutné jen trvalé připojení k internetu, na počítači nainstalované volně dostupné programy, dále mikrofon, reproduktory a internetové připojení. Velkou výhodou jsou i kamery – nejsou však na Vaší straně nutností.

Přečtěte si více o tom, jak probíhá ONLINE VÝUKA. Stačí si v pohodlí domova zapnout počítač, spojit se s lektorem a jste na hodině italštiny.

Itálie a italština

Cestujete často do zahraničí a Itálie je nejčastějším cílem Vašich cest. Lze tam jezdit kdykoliv, v létě k moři nebo do hor, v zimě především za lyžováním nebo do Benátek na karneval a celoročně za italskou kuchyní. Jestliže se chcete naučit italsky jako začátečník, nebo se v italštině zdokonalit, nabízíme Vám v Jazykové škole Mgr. Dana Čepková v Praze.

Italštinu vyučují především české lektorky, případně rodilé mluvčí všichni s příslušným univerzitním vzděláním, praxí a výuka jazyků a Vaše pokroky jsou pro ně radostí. Připravujeme také na maturitní, mezinárodní či státní jazykové zkoušky. Od pokročilejší úrovně lze výuku přizpůsobit odbornému zaměření - obchodní, finanční, turistický ruch, kultura i jiné.

A pro milovníky italské literatury máme připravený kurz LEGGENDO IN ITALIANO - současná italská literatura není jen Umberto Eco, na konverzační úrovni pro ty, kteří se chtějí seznámit především s literaturou a kulturou ale i s reáliemi.

Ukázka textu

Il bambino sopravvissuto

Il signore e la signora Dursley, di Privet Drive numero 4, erano orgogliosi di poter affermare che erano perfettamente normali, e grazie tante. Erano le ultime persone al mondo da cui aspettarsi che avessero a che fare con cose strane o misteriose, perché sciocchezze del genere proprio non le approvavano.

Italsky se domluvíte:

Itálie, San Marino, Švýcarsko, Vatikán, částečně ve Slovinsku a na severu Chorvatska - Istrie a v italských komunitách ve světě.

 

Podzimní semestr 2016 začíná od 19. září, čas první hodiny naleznete ZDE.

Italština

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.