Indonéština

kurz

Základní info

Výuka indonéštiny v kurzech

je možná v malých kroužcích - sedm studentů je maximum pro všechny kurzy v naší jazykové škole a pro indonéštinu jsou kroužky ještě menší. Méně studentů vám dává větší šance k porozumění jazyka a procvičení konverzace s ostatními studenty a lektorem. Výuka je tak efektivní a jste do ní stále zapojeni a snáze tím si vše osvojíte a zapamatujete.

Přečtěte si podrobnější informace o skupinových kurzech a přečtěte si ROZVRH KURZŮ INDONÉŠTINY pro začátečníky i pokročilé v tomto semestru. Jako pokročilý se můžete do probíhajících kurzů i během semestru (pokud na odpovídající úrovni znalostí bude probíhat) kdykoliv přidat a platit pak budete jen příslušnou část kurzu.

Samozřejmostí je nabídka INDIVIDUÁLNÍ VÝUKY - pokud tuto výuku preferujete a nebo pokud nemůžete z různých důvodů docházet do pravidelných kurzů. Více o individuální výuce

Můžete se také přihlásit s Vašimi přáteli nebo kolegy jako UZAVŘENÝ KROUŽEK a začít pak můžete se studiem kdykoliv.

Lektoři

Česká lektorka nebo indonéský lektor - oba s odpovídajícím univerzitním vzděláním.

Učebnice

Základní učebnicí je Basic Indonesian (používaná v Indonésii v kurzech pro cizince studující indonéštinu) v kombinaci s dalšími indonéskými a australskými učebnicemi a lektorka má připravených mnoho dalších vlastních materiálů pro výuku.

Firemní výuka indonéštiny

Je možné, že je mezi vašimi obchodními partnery Indonésie? Výuka indonéštiny ve firmě je možná a odvíjí se podle Vašich konkrétních požadavků. Naše jazyková škola se svými výbornými lektory Vám může nabídnou její výuku, ať už na vašem pracovišti nebo ve vybavených učebnách jazykové školy v centru Prahy - Hybernská ulice 22, kde je klid pro nerušené studium. Intenzitu a čas jednotlivých lekcí zle domluvit podle Vašich potřeb. Absolvování jednotlivých kurzů bude potvrzeno certifikáty o příslušné úrovni – od začátečníků po konverzační úroveň. Podrobně o firemních kurzech

Pro Vaše pracovníky odjíždějící na pracovní cestu nebo pobyt do Indonésie nabízíme kromě jazykové výuky také školení pro seznámení se s reáliemi, odlišnostmi života, kulturním prostředím a zvyklostmi. Kurz vede buď rodilý mluvčí nebo česká lektorka v Indonésii dlouho žijící a oba Vám mohou poskytnout mnoho užitečných informací.

A pokud má Vaše firma sídlo mimo Prahu nabízíme Vám výuku online - na dálku. Výuka probíhá přímou komunikací s lektory prostřednictvím počítače. Podrobně o online výuce Nemusíte ztrácet čas cestou za lektory, ani hledat volnou kancelář na výuku ve Vaší firmě - prostřednictvím počítače se v domluvený čas spojíte s lektorkou a můžete začít další lekcí tohoto jazyka.

Online výuka indonéštiny

Jestliže nemáte možnost navštěvovat jazykové kurzy v Praze, zvolte studium online. Online internetový kurz indonéštiny můžete zahájit nejen kdykoliv, ale dokonce odkudkoliv z naší republiky i ze zahraničí. Výuka online je podmíněna pouze počítačem s volně dostupnými programy trvale připojeným k internetu, mikrofonem a reproduktory nebo sluchátky. Zapojit si můžete i webovou kameru, abyste lépe poznali svého lektora nebo lektorku. Přečtěte si podrobně o tom, jak ONLINE VÝUKA probíhá.

Indonésie a indonéština

Dostali jste se na svých cestách do Indonésie a zalíbilo se Vám tam natolik, že se chcete naučit jazyk a vracet se tam častěji? V jazykové škole Terralinguarum Mgr. Dany Čepkové v Praze, Hybernské ulici 22, Vám můžeme výuku indonéštiny, nabídnout, stejně jako výuku některého z dalších 35 jazyků. Začít můžete jako začátečník nebo se přihlásit na pokročilé úrovni a naše lektorka nebo lektor - rodilý mluvčí Vám pomohou tento jazyk zvládnout. A nevadí, že nejste z Prahy nebo okolí, studovat můžete i online formou odkudkoliv.

Indonésky se domluvíte v:

Indonésii - téměř 200 miliónů jejích obyvatel 
Pro většinu z nich to sice není rodný jazyk, ale téměř všichni ji ovládají.

Ukázka textu

Bendera Merah Putih 
Bendera tanah airku 
Gagah dan jernih tampak warnamu 
Berkibarlah di langit yang biru 
Bendera Merah Putih 
Bendera bangsaku 
Indonéská píseň

 

Podzimní semestr 2016 začíná od 19. září, čas první hodiny naleznete ZDE.

Indonéština

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.