TÝDENNÍ INTENZIVNÍ KURZY FRANCOUZŠTINY

kurz

Základní info

nní intenzivní kurzy francouzštiny probíhají nepřetržitě po celý rok.

Výuka v těchto kurzech probíhá 6 dní - od pondělí do soboty 8 hodin denně, všechny naše učebny jsou situovány v centru Brna. Kurzy jsou určeny pro všechny stupně pokročilosti. Pro mimobrněnské zájemce zajistíme ubytování.

 

KURZ FRANCOUZŠTINY PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY

Kurz je určen pro zájemce, kteří se francouzštinu dosud neučili. Jeho cílem je probrat základy gramatiky francouzského jazyka, na něž následně navazuje výuka v dalších typech kurzů. Zvládnutí základních znalostí umožní posluchačům tvořit jednoduché věty, případně číst upravené cizojazyčné texty (snadný stupeň obtížnosti).

Náplň kurzu tvoří např.: základní pravidla výslovnosti, lekce o podstatných jménech a členech, přídavných jménech (jejich přechylování, stupňování), zájmenech (osobních, přivlastňovacích, samostatných), časování sloves pravidelných, zvratných, nepravidelných (pomocných a polopomocných) v základních časech, tvoření záporu, rozkazu, otázky, nejčastější předložky, vazba il y a.

 

KURZ FRANCOUZŠTINY PRO CHRONICKÉ ZAČÁTEČNÍKY A MÍRNĚ POKROČILÉ

Tento kurz je určen jednak pro absolventy našich kurzů pro úplné začátečníky a jednak pro ty, kteří s jazykem už mnohokrát začínali, případně si chtějí zopakovat již dříve osvojené znalosti gramatiky. Cílem je probrat kompletně základní gramatiku - což znamená práci s různými druhy sloves, zvládnutí základních časů, skloňování, stupňování atd. Během kurzu se začíná pracovat s cizojazyčnými texty, jsou vložena i poslechová cvičení a rozšířen okruh základních konverzačních situací.

Po úvodním zopakování, rozšíření a doplnění základních znalostí je v náplni kurzu např.: tvoření podmiňovacího způsobu minulého, podmínková souvětí, další modální výrazy, krácení vět pomocí infinitivu, tvoření a užití konjunktivu, trpný rod, krátké a opisné tvary tázacích zájmen, tvoření a užití passé simple, a časování mnoha nepravidelných sloves.

 

Pro více informací navštivte našše stránky:

http://www.njs.cz/tydenni-kurzy-francouzstiny#mirne-pokrocili

TÝDENNÍ INTENZIVNÍ KURZY FRANCOUZŠTINY

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.