Francouzština

kurz

Základní info

Výuka se koná přímo v našem zařízení na výše uvedených adresách. Disponujeme celkem 8 učebnami (pro maximálně 9 studentů, kursy však zahajujeme i v počtu 4 studentů, při zachování původní ceny!). Učebny jsou k těmto účelům vybaveny audio-vizuální technikou, společenskou místností se zázemím pro občerstvení, knihovnou pro studenty i lektory a na pobočce v centru města rovněž "Student café clubem". Klub byl zřízen a je provozován výhradně pro potřeby a potěšení našich studentů. Organizujeme zde konverzační večery s rodilými mluvčími, minikoncerty, zajímavá setkání apod.

Dětská výuka se koná v učebně podobající se herně nebo dětskému pokojíčku, abychom docílili navození příjemné a uvolněné atmosféry, která je pro dětské vnímání tolik důležitá.

Snažíme se myslet na všechny a proto přinášíme bohatou nabídku různých termínů konání výuky. Studovat můžete od 7.00 hodin ráno, po celé dopoledne, od 14, 16, 17.30 hodiny nebo od 19 hodiny večer. Absolventům středních škol, kteří v daném roce maturovali, nabízíme kursy pomaturitního studia zařazeného do vyhlášky MŠMT (zachován status studenta a s tím spojené výhody). V nabídce najdete odpolední kombinované kursy pro rodiče a děti ve stejném čase nebo dopolední kursy pro matky v domácnosti s hlídáním dětí v profesionální mini školičce – Baby Svět. Klientům, kteří preferují výuku mimo pracovní dny nabízíme intenzivní kursy v Ostravě i v Jeseníkách, případně v lokalitě vybrané klienty. Především pro úsporu času a pohodlí zaměstnanců firem zabezpečujeme skupinovou nebo individuální výuku, kdy lektoři docházejí přímo na jednotlivá pracoviště a výuku orientují na potřeby dané firmy (reference našich současných klientů k dispozici).

Francouzština

Vybraný termín:

 Moravskoslezský kraj

Cena
6 650 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.