Interní auditor integrovaného systému ISO 9001+ ISO 14001 dle ISO 19011 – PRAKTICKÁ ČÁST

kurz

Základní info

Pro koho je tento kurz doporučován Kurz je určen těm auditorům, kteří znají požadavky normy ISO 9001 a ISO 14001, setkali se se směrnicí pro auditování ISO 19011 a mají zájem si všechny své znalosti a teoretické zkušenosti procvičit v praxi. Je určen i těm zaměstnancům a interním auditorům, kteří si chtějí zdokonalit techniku auditování, vyzkoušet různé modelové situace a nahlédnout na systém očima konzultanta, nikoliv jen kontrolora.

Co Vám kurz přinese Vyzkoušíte si roli auditora i prověřovaného, vyzkoušíte si přípravu a provedení interního auditu a pod vedením lektora si vyzkoušíte metodiky kladení otázek, zápisy z auditů, definování neshod i sestavení zprávy z auditu pro management.

Náplň kurzu Školení je zaměřeno na praktické provádění interních auditů integrovaného systému formou workshopu, navozených situací a modelových příkladů. Obsahuje praktickou část z pohledu programu auditů, přípravy na audit, kladení otázek, provedení interního auditu a sestavení zprávy z auditu, včetně správného definování neshod.

Interní auditor integrovaného systému ISO 9001+ ISO 14001 dle ISO 19011 – PRAKTICKÁ ČÁST

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
2 900 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.