Čeština pro cizince

kurz

Základní info

Agentura Panorama ILA nabízí exkluzivní kurzy českého jazyka, které jsou určeny jedincům z nejrůznějších jazykových prostředí. Díky svému profesionálnímu přístupu a efektivním metodám výuky získala Panorama ILA výbornou pověst právě v této oblasti výuky.

Naši kvalifikovaní lektoři mají bohaté zkušenosti ve výuce cizinců. Nejsou pouze rodilí Češi, kteří vyučují češtinu. Je samozřejmostí, že jsou bilingvní a plán výuky připravují v souvislosti s potřebami a přáním klienta. Navíc absolvovali speciální kurzy zaměřené na problematiku výuky češtiny pro cizince.

Čeština je jazyk flektivní (tzn. ohebný) s bohatou morfologií a nespočtem pravidel. Klademe proto důraz na to, aby se výuka češtiny soustředila především na potřeby klienta a neomezila se na pouhé opakování gramatiky. Student procvičuje všechny jazykové dovednosti.

V současnosti zajišťuje Panorama ILA výuku češtiny pro řadu cizinců žijících v České republice včetně cizinců z managementu nadnárodních společností se sídlem v České republice.

Kurzy se mohou konat v sídle firmy nebo v prostorách agentury. Většinou se jedná o kurzy individuální.

Čeština pro cizince

Vybraný termín:

 Olomoucký kraj

Cena
Pro bližší informace a reference, prosím, kontaktujte:

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.