První pomoc – e-learning

e-kurz

Základní info

Popis kurzu

E-learningový kurz První pomoci obsahuje seznámení se základními postupy laické první pomoci při záchraně života a základními postupy laické pomoci při úrazech a jiných náhlých změnách zdravotního stavu. Jeho součástí jsou kromě výkladu názorné animace a interaktivní simulace reálné situace při záchraně života.

Cíle kurzu

Obsah kurzu vychází z legislativních požadavků a obecných zásad první pomoci.

Určeno pro

Kurzy jsou k dispozici zaměstnancům stanoveným zaměstnavatelem v české a anglické verzi.

Obsah kurzu

Jak správně postupovat; Priority při záchraně života; Zastavení kritického krvácení; Zástava oběhu - resuscitace; Šok; Poranění páteře; Poranění teplem nebo chladem; Úraz elektrickým proudem; Otravy; Úrazy; Jiné závažné stavy; Zvířecí kousnutí, bodnutí hmyzem, hadí uštknutí; Základní pravidla pro užívání léků

Poznámka

E-learningový kurz První pomoci Vám rádi dodáme v příslušném formátu (SCORM, AICC) do vašeho vlastního LMS (eDoceo, iTutor, Moodle, Microsoft SharePoint, Plateau nebo jakýkoliv jiný). Kurz provozujeme také v LMS INSTRUCTOR, kde si jej můžete objednat v rámci zvýhodněného balíčku zákonných školení (BOZP, PO, Školení řidičů, První pomoc). INSTRUCTOR nabízí zajištění školení první pomoci v rozsahu zákonných požadavků v rámci pracovnělékařských služeb s veškerou související organizací a evidencí (hlídání termínů, ověřování znalostí, certifikaci absolvovaných školení, vedení přehledů o školení apod.).

Předpoklady

Požadavky na školení první pomoci stanovuje zákoník práce (262/2006 Sb.). Školení je povinen zajistit každý zaměstnavatel pro potřebný počet zaměstnanců stanovený ve spolupráci s poskytovatelem pracovnělékařských služeb.

Metody výuky

E-learningový kurz.

První pomoc – e-learning

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.