Praní špinavých peněz – e-learning

e-kurz

Základní info

Popis kurzu

E-learningový kurz o problematice praní špinavých peněz s možností úpravy pro potřeby každé organizace. Kurz vysvětluje zejména související legislativu, postupy při identifikaci a kontrole klienta, informační povinnost a další. Kurz je zpracován multimediálně s řadou kvízových otázek v atraktivním grafickém podání.

Cíle kurzu

Cílem kurzu je seznámit zaměstnance s opatřeními proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu vyplývajícími z legislativy ČR.

Určeno pro

Zaměstnanci stanovení zaměstnavatelem.

Obsah kurzu

Právní úprava v ČR; Základní pojmy; Seznam opatření AML; Identifikace klienta; Kontrola klienta; Neuskutečnění obchodu; Uchovávání informací; Oznámení podezřelého obchodu; Odklad splnění příkazu klienta; Kontaktní osoba; Školení zaměstnanců; Informační povinnost; Systém vnitřních zásad

Poznámka

E-learningový kurz Praní špinavých peněz může být jednoduše doplněn o informace z prostředí organizace zákazníka (interní pravidla, specifika vykonávaných činností apod.). Kurz Vám rádi dodáme v příslušném formátu (SCORM, AICC) do vašeho vlastního LMS (eDoceo, iTutor, Moodle, Microsoft SharePoint, Plateau nebo jakýkoliv jiný). Kurz provozujeme také v LMS INSTRUCTOR, které zajišťuje veškerou související organizací a evidencí školení (hlídání termínů, ověřování znalostí, certifikaci absolvovaných kurzů, vedení přehledů o školení apod.).

Metody výuky

E-learningový kurz.

Praní špinavých peněz – e-learning

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.