Kvalifikační kurz k získání odborné způsobilosti fyzických osob k plnění úkolů v prevenci rizik

kurz

Základní info

zakončeno akreditovanou zkouškou MPSV podle zákona č. 309/2006 Sb.

Zaměstnavatel je povinen zajišťovat a provádět úkoly v hodnocení a prevenci rizik možného ohrožení života nebo zdraví zaměstnance. Návod pro zaměstnance k zajištění činnosti odborně způsobilých osob, jejich počet a úkoly jsou uvedeny přímo v zákoně č. 309/2006 Sb.

Cíle:

Absolventi kurzu získají ucelený, komplexní přehled v dané problematice a budou tak připraveni k vykonání akreditované zkoušky MPSV podle zákona č. 309/2006 Sb.

Rozsah kurzu:

Devítidenní kurz je určen bezpečnostním technikům a odborně způsobilým osobám, které splňují předepsané kvalifikační předpoklady a které jsou pověřeny vedením organizace k zajišťování úkolů prevence rizik v oblasti BOZP.

Lektorský tým kurzu je sestaven z pracovníků Oblastního inspektorátu práce pro Královéhradecký kraj a Pardubický kraj se sídlem v Hradci Králové.

Absolvent získá teoretické znalosti a praktické dovednosti, potřebné pro svoji činnost.

Odborně způsobilá osoba je v podniku pro vedoucí pracovníky tak i pro zaměstnance poradcem, metodikem, kontrolorem, organizátorem i koordinátorem. Zpracovává a vede dokumentaci BOZP, provádí školení zaměstnanců, vyhledává, identifikuje a hodnotí rizika, stanovuje postup pro prevenci a odstranění rizik a navrhuje opatření.

Kvalifikační kurz k získání odborné způsobilosti fyzických osob k plnění úkolů v prevenci rizik

Vybraný termín:

 Pardubický kraj Upřesnující informace k termínu

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.