Aplikace ISO 22000 a hygienické minimum v potravinářské výrobě

Základní info

OBSAH KURZU:                      

  • vývoj standardů a norem bezpečnosti potravin
  • pozice ISO 22000 v současné certifikaci
  • struktura normy ISO 22000 a návaznost na další ISO normy
  • řízení dokumentovaných informací (dokumentace a záznamy)
  • požadavky normy dle jednotlivých kapitol včetně vysvětlení aplikovatelnosti
  • interní audity – požadavky a záznamy
  • hygienické minimum v potravinářské výrobě
  • právní odpovědnost
  • osobní hygiena
  • hygiena prostředí
  • kontaminující látky předměty
  • alergeny

Cena za školení zahrnuje poskytnutí prezentací a materiálů ze školení a vystavení osvědčení po úspěšném absolvování kurzu. Pro otevření školení je nutný minimální počet účastníků.

Aplikace ISO 22000 a hygienické minimum v potravinářské výrobě

Vybraný termín:

19.11.2025  ONLINE
09:00 – 15:00 hod.

Cena
3 990 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a jedna ? Součet zapište číslicemi.