VÍKENDOVÉ KURZY ANGLIČTINY

kurz

Základní info

Víkendové kurzy angličtiny zahajujeme čtyřikrát ročně:

1. zahájení / ukončení - březen / březen

2. zahájení / ukončení - duben / duben

3. zahájení / ukončení - říjen / říjen

4. zahájení / ukončení - listopad / listopad

OBSAH VÝUKY
V JEDNOTLIVÝCH STUPNÍCH
POŽADOVANÁ ZNALOST

Víkendové kurzy angličtiny - tři po sobě jdoucí víkendy, výuka probíhá vždy v pátek od 17.30 do 20.30, v sobotu od 9.00 do 18.00 (polední přestávka od 13.00 do 14.00), v neděli od 9.00 do 13.00.

 

KURZY ANGLIČTINY PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY (= 1. STUPEŇ)

Nepředpokládají se žádné znalosti.

 

KURZY ANGLIČTINY PRO CHRONICKÉ ZAČÁTEČNÍKY (= 2. STUPEŇ)

U zájemců se předpokládá znalost výslovnosti, číslovek, zájmen, tvorby množného čísla podstatných jmen, znalost přítomného času prostého i průběhového, minulého prostého, některých hovorových vazeb (např. be going to) a základních způsobových sloves. Zájemci o tento kurz by měli mít za sebou alespoň 12 lekcí učebnice Angličtina pro jazykové školy I.díl nebo celou učebnici Headway: Beginner. Nerozhodným zájemcům doporučujeme napsat rozlišovací test 1-2.

 

KURZY ANGLIČTINY PRO MÍRNĚ POKROČILÉ (= 3. STUPEŇ)

U zájemců se předpokládá znalost hovorových časů činného rodu (čas přítomný a minulý, prostý i průběhový, předpřítomný prostý, budoucí čas prostý), dále znalost základních způsobových sloves „moci“ a „muset“. Počítáme rovněž s tím, že jste se již setkali s infinitivními a gerundiálními vazbami a umíte vytvořit základní vedlejší věty („že, jestli, aby, který“). Zájemci o tento kurz by měli mít za sebou celou učebnici Angličtina pro jazykové školy I.díl nebo celou učebnici Headway: Elementary. Nerozhodným zájemcům doporučujeme napsat rozlišovací test 2-3.

 

KURZY KONVERZACE I

U zájemců se předpokládá znalost všech frekventovaných časů činného rodu (přítomný, předpřítomný, minulý a budoucí čas), znalost základních způsobových slovesech v podmínkách i v opisech a znalost základních vedlejších vět (že, aby, který). Předpokládá se, že zájemce má slovní zásobu na úrovni minimálně 600-800 slov a již přečetl nějakou zkrácenou knížku v angličtině (např. edice Penguin Readers nebo Oxford Bookworms, minimálně úroveň 2).

 

KURZY ANGLIČTINY PRO STŘEDNĚ POKROČILÉ (= 4. STUPEŇ)

U zájemců se předpokládá znalost téměř všech časů v činném i trpném rodě, způsobová slovesa i s opisy, zájemci jsou obeznámeni s nepřímou řečí, vedlejšími větami vztažnými, podmínkovými a časovými do budoucnosti a znají asi 60 nepravidelných sloves. Zájemci o tento kurz by měli mít za sebou šest lekcí učebnice Angličtina pro jazykové školy II.díl nebo celou učebnici Headway: Pre-Intermediate. Nerozhodným zájemcům doporučujeme napsat rozlišovací test 3-4.

 

KURZY KONVERZACE II

U zájemců se předpokládá znalost všech frekventovaných časů činného a trpného rodu, způsobových sloves s přítomným i minulým infinitivem, znalost infinitivů a gerundií, základních vedlejších vět - vztažných, časových a podmínkových a také souslednosti časů. Předpokládá se, že zájemce má slovní zásobu na úrovni minimálně 1000-1500 slov a již přečetl nějaké knížky v angličtině.

 

KURZY ANGLIČTINY PRO VÍCE POKROČILÉ (= 5. STUPEŇ)

U zájemců se předpokládá znalost všech časů činného a trpného rodu, asi 80 nepravidelných sloves, všech způsobových sloves i s minulými infinitivy, dále zvládnutí souslednosti časů, všech typů vět vztažných, časových a podmínkových. Zájemci o tento kurz by měli mít za sebou dvanáct lekcí učebnice Angličtina pro jazykové školy II.díl nebo celou učebnici Headway: Intermediate. Nerozhodným zájemcům doporučujeme napsat rozlišovací test 4-5.

 

Pro více informací ohledně víkendových jazykových kurzů navštivte naše stránky:

http://www.njs.cz/vikendove-kurzy-anglictiny

VÍKENDOVÉ KURZY ANGLIČTINY

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.