týdenní letní intenzivní kurzy angličtiny

kurz

Základní info

* Hrozí Vám o letních prázdninách nuda?
* Budete mít více volného času, který chcete efektivně využít?
* Je angličtina ve škole Vaší noční můrou, ale maturita z ní Vás nemine?
* Nechcete mít dvouměsíční pauzu ve Vašem studiu angličtiny na jazykové škole?
* Nebo se jen chcete naučit ještě víc?

Pak právě pro Vás je tu nabídka našich letních intenzivních kurzů.

Letní intenzivní kurzy jsou určeny pro začátečníky, mírně a středně pokročilé studenty anglického jazyka. Výuka probíhá na konverzačně-gramatické bázi, zahrnuje zopakování probraných gramatických jevů, procvičování problematických oblastí anglické mluvnice (členy, předložky, slovesné vazby, frázová slovesa,…), rozšíření slovní zásoby v nejrůznějších oblastech.

Intenzivní kurz pro začátečníky je určen těm, kteří již mají probranou učebnici úrovně Elementary, případně začali učebnici úrovně Pre-Intermediate.
Intenzivní kurz a konverzace pro mírně pokročilé jsou určeny těm, kteří již mají probranou učebnici úrovně Pre-Intermediate, případně začali učebnici úrovně Intermediate.
Intenzivní kurz a konverzace středně pokročilé jsou určeny těm, kteří již mají probranou alespoň polovinu učebnice úrovně Intermediate.

Letní intenzivní kurzy se konají v červenci, srpnu a září, každý kurz trvá 1 nebo 2 týdny (viz. rozvrh). Celkem absolvujete 20 vyučovacích hodin za týden, 4 vyučovací hodiny denně. Počet studentů ve skupině je max. 8.

týdenní letní intenzivní kurzy angličtiny

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
Chcete si domluvit osobní schůzku, máte zájem o cenovou kalkulaci nebo jen bližší informace? Napište nám prosím na info@learn4life.cz nebo volejte +420 777 072 927.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.