studium na mezinárodních univerzitách - zkoušky požadované při přijímacím řízení – angličtina

kurz

Základní info

GMAT (Graduate Management Admission Test)

GMAT (Graduate Management Admission Test) je americká standardizovaná zkouška, která je obvykle vyžadována při přijímacím řízení do programů Master of Business Administration (MBA) nejen ve Spojených státech, ale ve školách po celém světě, které studium tohoto manažerského programu nabízejí. Školy tento test vyžadují jak od amerických, tak od zahraničních uchazečů.
TOEFL (Test of English as a Foreign Language)

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) je mezinárodní jazyková zkouška vyžadovaná především americkými univerzitami od studentů, jejichž mateřským jazykem není angličtina. Platnost zkoušky je omezena na 2 roky. Zkouška není klasicky rozdělena do jednotlivých znalostních úrovní. Výsledkem zkoušky je dosažení určitého počtu bodů. Požadované množství bodů pro různé typy studia se student dozví od příslušné univerzity.
IELTS (International English Language Testing System)

IELTS (International English Language Testing System) je mezinárodní testovací systém, který uznává většina univerzit ve Spojeném království, Austrálii, Novém Zélandu, Kanadě a v USA. IELTS vyhodnocuje vaše schopnosti studovat či jinak se vzdělávat v angličtině, proto je určen především těm, kteří chtějí studovat na univerzitě v zahraničí nebo pracovat či účastnit se zahraničních stáží v anglicky mluvících zemích. Kandidáti obdrží hodnocení, které má maximálně 9 stupňů, přičemž většina univerzit ve Spojeném království například vyžaduje celkové hodnotící známky okolo 6.5 jako vstupní podmínku pro univerzitní studium.

studium na mezinárodních univerzitách - zkoušky požadované při přijímacím řízení – angličtina

Vybraný termín:

 Středočeský kraj

Cena
Děkujeme za Váš zájem, velmi rádi Vám zašleme písemnou nabídku.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.